Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Convertendo idioma padrão

Default Convertendo idioma padrão

Text automatically translated from: Portuguese to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki Marcin

Turiu rimta problema mano forumas ir nutiko staiga, numatytąją kalbą iš mano forumas yra portugalų ir yra įsikūręs vBET, bet staiga visiems vartotojams, kurie jau pasirinko portugalų kalba kai šis forumas Pagrindinis puslapis automatiškai pasikeičia į anglų)www.xxx.com.br/EN/forum.php)

Jei aš einu mano pageidavimus yra kaip numatytoji kalba "Portugalijos", aš nežinau, ką dar padaryti ir kaip aš sakiau, tai klaida atsitiko staiga, prašome padėti man, aš siunčiu jums mano forumas duomenų iš privačią žinutę.
    Original text

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Bendra sąskaita, aš nematau problemos. Ar vartotojų profilio, turi nustatyti numatytąją kalbą į portugalų? Pabandykite nustatyti vBET->Go->Nukreipti į vartotojo kalbą į Neįgaliems.

Translated text
    Atsiprašau, aš nesuprantu kaip "bendra sąskaita"? Aš sukūriau vartotojo tik už jus, jūs galite pakeisti savo numatytąją kalbą

Atrodo, kad tai visus savo nustatymus, žr.:

Original text

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Atsižvelgiant, kad jūsų sukurta man, nematau problemos. Apibūdinkite problemą išsamiau.
    Pabandykite nustatyti vBET->Go->Nukreipti į vartotojo kalbą į Neįgaliems. Jūsų parametrai yra teisingi, tačiau tuo tikslu, kad jūs apibūdinti gali sukelti parinktis vBET->Go->Nukreipti į vartotojo kalbą.

Translated text
    Na man pavyko išspręsti šią problemą taip:

vBET -> kalbos aptikimo -> aptikimo API - > buvo kaip Microsoft ir pakeitė į DetectLanguage, po šios procedūros aš išvalytas talpyklos vėl ir vėl.
    Original text

Translated text
    Aš pastebėjau, per daug, kad pagal vBET turi problemų su įskiepiai:

VSA-prisijungti prie vartotojo sąskaitos-vBulletin.org forumas

Kai aš įėjau į vartotojo ir grįžti, kalba yra priklausantys me.
    Original text

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Džiaugiuosi, kad jums išspręsti problemą.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •