Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: URL ne rade ispravno kada obracanje u naslov

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default URL ne rade ispravno kada obracanje u naslov

Vidi primjer: V'mail problemi w/ otkljun V3 na *********

Zastava linkovi na dnu idu u / ******** /t194603-v'

Sve što je posle ' su prekinuti

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

U redu, nešto čudno se događa. Pošto je reč m otorola (bez prostora) je procijen na ovom sajtu, url je preusmerena. Za preusmeravanje je ' se pretvara u %27. Sa 27 odsto u url stvari. Ako vam zameniti %27 sa ' youll' vidjeti ono što sam mislio da. Isto ne dogodi na ovom forumu, JA SAM Im' poganje jer URL podešavanja za vbseo ne dopuštaju posebne likovi.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Vbseo bi trebalo da smanji ili da zameni specijalnog karaktera. Nisam našao link na tvoj sajt sa posebnim likovi. To vbseo ne zamijeniti negde specijalni likovi u vezu?

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    Vbseo bi trebalo da smanji ili da zameni specijalnog karaktera. Nisam našao link na tvoj sajt sa posebnim likovi. To vbseo ne zamijeniti negde specijalni likovi u vezu?
    Ne, to je ne smeni specijalnog karaktera. Da li znate kako da stvari tako da ne?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Br. podržavamo konfiguracija za vbet, ne vbseo.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    Br. podržavamo konfiguracija za vbet, ne vbseo.
    Da, znam, ali ova postavka u vbSEO uzrokuje neuspeh vBET-a u konkretnom slučaju

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Su veze sa ' Će se pojaviti na sajtu? Ne da uzrok pitanje što vam je potrebno za ulazak ' Ručno?
    Možete pokušati da ubaci je u AdminCP->vBSEO->Control Panel->General Setings->Karakter zamena.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Karakter zamena ne radi osim ako skine/zameni ne-engleski likovi u dobar urls je. Ako se okrenuo na prirodno-engleski likovi su uklonio/zamenio

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Da li ste pokušali da doda pravilo da Razumete običaj karakter zamene у AdminCP->vBSEO->Control Panel->General Setings->Karakter zamena?

Su veze sa ' će se pojaviti na sajtu? Ne da uzrok pitanje potrebno je da uđe ' ručno?

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Da sam je dodao: ' & # 039 ; ' = >' ali to nema uticaja. Takođe sam pokušao promene 'onemogućavaju 'urlencoding' dobar urls ? ' ali to ne radi ispravno.

Jedini razlog zbog koga sam primetio to je zato što Google želi kodirane URL-A i promene enkodiranje u karakter. Na primer iznad 27 odsto je promenjena u ' i onda Google indeksa različitih jezika sa ' u URL-a. U ovom slučaju, URL za se prekidni napon. Ako promenite %27 ' ručno ne preusmeriti na %27.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •