Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: URL nefunguje správne pri apostrof v hlave

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default URL nefunguje správne pri apostrof v hlave

Pozri príklad tu: V'mail problémy w / odomknutý V3 na ***

Vlajka odkazy v dolnej časti sa chystáte / *** / t194603-v "

Všetko, čo po "je bol vyobcován

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

dobre, niečo divného deje. Pretože slovo m otorola (bez medzery) je filtrovaný na týchto stránkach, je presmerovaný url. Presmerovanie "je odbočka do % 27. S 27% v url čo funguje. Ak nahradíte 27% s "uvidíte, čo mám na mysli. Rovnaký nestane na tomto fóre, hádam, pretože nastavenie adresy URL vbSEO nepovoľuje špeciálne znaky.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Monitoring by mala znížiť alebo nahradiť špeciálne znaky. Nenašiel som odkaz na vaše stránky s špeciálne znaky. Robiť monitoring nie nahradiť niekde špeciálne znaky v link?

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Quote Pôvodne odoslal Marcin Kalak View Post
    Monitoring by mala znížiť alebo nahradiť špeciálne znaky. Nenašiel som odkaz na vaše stránky s špeciálne znaky. Robiť monitoring nie nahradiť niekde špeciálne znaky v link?
    Nie, to nie je nahradenie špeciálnych znakov. Viete, ako nastaviť veci tak to robí?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

nie. Podporujeme konfiguráciu BB, nie monitoring.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Quote Pôvodne odoslal Marcin Kalak View Post
    nie. Podporujeme konfiguráciu BB, nie monitoring.
    Áno, ja viem, ale toto nastavenie v monitoring spôsobuje BB zlyhať v konkrétnom

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Sú odkazy s " sa objaví na webe? Má to spôsobiť problém budete musieť zadať " manuálne?
    Môžete skúsiť vložiť pravidlo v AdminCP -> Monitoring -> Ovládací Panel - > Všeobecné Setings -> náhradný znak.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Náhradný znak nefunguje nebude odstrániť alebo nahradiť neanglické znaky v URL. Ak je zapnuté potom prirodzene neanglické znaky sú potom odstránené/nahradiť

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Skúšali ste pridať pravidlo Definovať svoj vlastný charakter náhrady v AdminCP -> Monitoring -> Ovládací Panel - > Všeobecné Setings -> náhradný znak?

Sú odkazy s "sa objaví na webe? Znamená to, že príčinou problému je potrebné zadať "ručne?

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Áno som pridal toto pravidlo: "& #039;"= >'' ale to nemá žiadny vplyv. Tiež som sa snažil zmeniť "Vypnúť"urlencoding"v URL?", ale to nefunguje správne.

Jediný dôvod, prečo som si všimol, to je, pretože Google chceli vziať zakódovaného adresy URL a zmeniť kódovanie znaku. V uvedenom príklade % 27 sa zmení na "a potom Google indexuje rôznych jazykoch s" v adrese URL. Ale v tomto prípade URL sú odstrihneme. Ak zmeníte % 27 "ručne nepresmeruje na % 27.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •