Pozri príklad tu: V'mail problémy w / odomknutý V3 na ***
Vlajka odkazy v dolnej časti sa chystáte / *** / t194603-v "
Všetko, čo po "je bol vyobcován
Pozri príklad tu: V'mail problémy w / odomknutý V3 na ***
Vlajka odkazy v dolnej časti sa chystáte / *** / t194603-v "
Všetko, čo po "je bol vyobcován
dobre, niečo divného deje. Pretože slovo m otorola (bez medzery) je filtrovaný na týchto stránkach, je presmerovaný url. Presmerovanie "je odbočka do % 27. S 27% v url čo funguje. Ak nahradíte 27% s "uvidíte, čo mám na mysli. Rovnaký nestane na tomto fóre, hádam, pretože nastavenie adresy URL vbSEO nepovoľuje špeciálne znaky.
Monitoring by mala znížiť alebo nahradiť špeciálne znaky. Nenašiel som odkaz na vaše stránky s špeciálne znaky. Robiť monitoring nie nahradiť niekde špeciálne znaky v link?
nie. Podporujeme konfiguráciu BB, nie monitoring.
Sú odkazy s " sa objaví na webe? Má to spôsobiť problém budete musieť zadať " manuálne?
Môžete skúsiť vložiť pravidlo v AdminCP -> Monitoring -> Ovládací Panel - > Všeobecné Setings -> náhradný znak.
Náhradný znak nefunguje nebude odstrániť alebo nahradiť neanglické znaky v URL. Ak je zapnuté potom prirodzene neanglické znaky sú potom odstránené/nahradiť
Skúšali ste pridať pravidlo Definovať svoj vlastný charakter náhrady v AdminCP -> Monitoring -> Ovládací Panel - > Všeobecné Setings -> náhradný znak?
Sú odkazy s "sa objaví na webe? Znamená to, že príčinou problému je potrebné zadať "ručne?
Áno som pridal toto pravidlo: "& #039;"= >'' ale to nemá žiadny vplyv. Tiež som sa snažil zmeniť "Vypnúť"urlencoding"v URL?", ale to nefunguje správne.
Jediný dôvod, prečo som si všimol, to je, pretože Google chceli vziať zakódovaného adresy URL a zmeniť kódovanie znaku. V uvedenom príklade % 27 sa zmení na "a potom Google indexuje rôznych jazykoch s" v adrese URL. Ale v tomto prípade URL sú odstrihneme. Ak zmeníte % 27 "ručne nepresmeruje na % 27.