Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: URL-ul nu merge corect atunci când apostrophe in titlu

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default URL-ul nu merge corect atunci când apostrophe in titlu

Vezi exemplu aici: V'mail probleme w / V3 deblocat pe ***

Pavilion de link-uri în partea de jos sunt de gând să / *** / t194603-v'

Totul dupa ' este fiind tăiat

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

bine, ceva ciudat se întâmplă. Deoarece cuvântul m otorola (fără spaţiu) este filtrat pe acest site, URL-ul este fiind redirecţionat. Pe redirecţionarea ' este de cotitură în % 27. Cu 27% în URL-ul lucrurile lucrează bine. Dacă înlocuiţi % 27 cu o "veţi vedea ceea ce mă refer. Acelaşi lucru nu se intampla pe acest forum, eu sunt ghicitul deoarece setările URL pentru vbSEO nu sunt permiţându-caractere speciale.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

vBSEO trebuie tăiat sau înlocui caractere speciale. Nu am găsit un link pe site-ul cu caractere speciale. Face vBSEO nu s-au înlocuit caracterele undeva speciale în link-ul?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Marcin Kalak View Post
    vBSEO trebuie tăiat sau înlocui caractere speciale. Nu am găsit un link pe site-ul cu caractere speciale. Face vBSEO nu s-au înlocuit caracterele undeva speciale în link-ul?
    Nu, acesta nu este înlocuirea caracterelor speciale. Ştii cum să configuraţi lucrurile astfel încât face?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

nu. Noi sprijinim configuraţia de vBET, nu vBSEO.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Marcin Kalak View Post
    nu. Noi sprijinim configuraţia de vBET, nu vBSEO.
    Da, știu, dar această setare în vbSEO provoacă vBET să eșueze în cazul specific

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Sunt link-uri cu " va apărea pe site-ul? Că cauza problemă aveţi nevoie pentru a intra " manual?
    Puteţi încerca pentru a insera o regulă în AdminCP -> vBSEO -> Control Panel - > Setings generale -> caractere de înlocuire.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Caracterul de înlocuire nu funcţionează dacă nu elimina/înlocui caractere non-engleză în URL-uri este pe. Dacă este activată în mod natural caractere non-engleză sunt apoi eliminate/înlocuit apoi

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Aţi încercat să adăugaţi o regulă să Defini dumneavoastră înlocuiri de caractere Custom în AdminCP -> vBSEO -> Control Panel - > Setings generale -> caractere de înlocuire?

Sunt link-uri cu "va apărea pe site-ul? Asta cauza problemă trebuie să introduceţi "manual?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Da am adăugat această regulă: "& #039;"= >'', dar nu are efect. Am încercat, de asemenea, schimbarea "Disable"urlencoding"în URL-uri?", dar aceasta nu funcţionează corect.

Singurul motiv pentru care am observat acest lucru se datorează faptului că Google ca să ia codificat URL-ul şi schimba codificarea la caracter. În exemplul de mai sus % 27 este schimbat la "şi apoi Google indexează diferite limbi cu" in URL. Dar în acest caz pe URL-ul sunt în curs de întrerupere. Dacă modificaţi % 27 ' manual nu l redirecţiona % 27.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •