Vezi exemplu aici: V'mail probleme w / V3 deblocat pe ***
Pavilion de link-uri în partea de jos sunt de gând să / *** / t194603-v'
Totul dupa ' este fiind tăiat
Vezi exemplu aici: V'mail probleme w / V3 deblocat pe ***
Pavilion de link-uri în partea de jos sunt de gând să / *** / t194603-v'
Totul dupa ' este fiind tăiat
bine, ceva ciudat se întâmplă. Deoarece cuvântul m otorola (fără spaţiu) este filtrat pe acest site, URL-ul este fiind redirecţionat. Pe redirecţionarea ' este de cotitură în % 27. Cu 27% în URL-ul lucrurile lucrează bine. Dacă înlocuiţi % 27 cu o "veţi vedea ceea ce mă refer. Acelaşi lucru nu se intampla pe acest forum, eu sunt ghicitul deoarece setările URL pentru vbSEO nu sunt permiţându-caractere speciale.
vBSEO trebuie tăiat sau înlocui caractere speciale. Nu am găsit un link pe site-ul cu caractere speciale. Face vBSEO nu s-au înlocuit caracterele undeva speciale în link-ul?
nu. Noi sprijinim configuraţia de vBET, nu vBSEO.
Sunt link-uri cu " va apărea pe site-ul? Că cauza problemă aveţi nevoie pentru a intra " manual?
Puteţi încerca pentru a insera o regulă în AdminCP -> vBSEO -> Control Panel - > Setings generale -> caractere de înlocuire.
Caracterul de înlocuire nu funcţionează dacă nu elimina/înlocui caractere non-engleză în URL-uri este pe. Dacă este activată în mod natural caractere non-engleză sunt apoi eliminate/înlocuit apoi
Aţi încercat să adăugaţi o regulă să Defini dumneavoastră înlocuiri de caractere Custom în AdminCP -> vBSEO -> Control Panel - > Setings generale -> caractere de înlocuire?
Sunt link-uri cu "va apărea pe site-ul? Asta cauza problemă trebuie să introduceţi "manual?
Da am adăugat această regulă: "& #039;"= >'', dar nu are efect. Am încercat, de asemenea, schimbarea "Disable"urlencoding"în URL-uri?", dar aceasta nu funcţionează corect.
Singurul motiv pentru care am observat acest lucru se datorează faptului că Google ca să ia codificat URL-ul şi schimba codificarea la caracter. În exemplul de mai sus % 27 este schimbat la "şi apoi Google indexează diferite limbi cu" in URL. Dar în acest caz pe URL-ul sunt în curs de întrerupere. Dacă modificaţi % 27 ' manual nu l redirecţiona % 27.