Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Бесплатно са ограниченом функционалношћу или пробна верзија?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2012
    Поруке
    2

Default Фрее Версион

Пре него што купите, морам да се уверите ће то радити иза заштитног зида предузећа. Ми блокира многе преводилачке алатке, јер корисници могу да користе ове алате да би доћи до сајтова који се обично блокирани.

Да ли постоји верзија која има ограничену функционалност, или је имао пробни период да могу да тестирам у мојој КА окружењу? Ако то ради, ја ћу га гурните на мом производном окружењу.

Друго питање, да ли треба дозвола за моју КА окружења, ако сам га ради у производњи, као и?

Хвала

Древ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имали смо бесплатну верзију текста када у Гоогле и Мицрософт је био слободан. Након што су га платили смо стали подржава бесплатну верзију од плаћене услуге потребно оптимизацију које имамо у плаћене верзије.

Imajte u znanju da vBET zahteva da vaš server ima pristup dobavljačima spoljnih prevoda (Microsoft i/ili Google i/ili Apertium). Sve prevode pravi HTTP tako da vaša bezbednosna konfiguracija mora jednostavno da dozvoli odlazne HTTP zahteve

вБЕТ лиценца је по инсталацији. Ако је потребно да га инсталирате на различитим форумима онда морате различите лиценце. Један по сваком форуму да се ради. Ако сте тестирање окружења које није доступно за аутсајдере онда после нас информише можете инсталирати на вашем вБЕТ тестирање окружења. Наравно потребно је да имате лиценцу на првом месту.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •