Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Ücretsiz deneme sürümü veya sınırlı işlevler ile?

Junior Member

Default Ücretsiz sürümü

Ben satın almadan önce bu-ecek iş benim şirket güvenlik duvarı emin olmanız gerekir. Kullanıcılar normalde Engellenen Web siteleri için almak için bu araçları kullanabilirsiniz çünkü biz birçok çeviri araçları engellemek.

İşlevsellik sınırlı bir sürüm olduğunu, ya da benim qa ortamında test edebilirsiniz bir deneme süresi vardı? Eğer o inşaat, ben zaman üretim ortamına itmek.

Üretimde de kullanıyorum, bir başka soru, lisans benim qa çevre için ihtiyacım var?

Teşekkürler

Drew

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Çeviri Google ve Microsoft ücretsiz iken biz ücretsiz sürümü vardı. Sonra onlar-den yapılmış o ödenmiş ücretli sürümü olan Ücretli Hizmetler ihtiyaçlarını optimizasyon beri ücretsiz sürümünü destekleyen durdu.

Çeviriler, yükleme başına lisanstır. Daha sonra farklı forumlarında yüklemeniz gerekiyorsa, farklı lisans gerekir. Tek başına çalıştırdığınız her forum. Yabancılar için erişilebilir değil çevre test var, sonra bizi bilgilendirdiğiniz sonra vBET test ortamınıza yükleyebilirsiniz. Tabii ilk lisansına sahip olması gerekir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •