За кориснике који не желе да имају било какву заставу придружене његовом профилу, опција да се врати конфигурацију језик "није изабран" после неког посибле корисника селекције тестирање језику.
Тренутно овај "унселецтион" није року.
За кориснике који не желе да имају било какву заставу придружене његовом профилу, опција да се врати конфигурацију језик "није изабран" после неког посибле корисника селекције тестирање језику.
Тренутно овај "унселецтион" није року.
Као алтернатива, постоји ли могућност да се избегне визуелизације заставу на профилима без модифицатинг шаблона?
Да то није могуће и заиста не желимо да га подржи.
Углавном форуму власници желе тако боравка (то је разлог зашто такве опције уопште постоји - ми је тражио да га се).
Шта мислиш о томе - то ће бити могуће, али само за администратора? Као што сам углавном писао блог желите да натерати кориснике да га подесите не дозвољава да га пореметити подешавања. Да ли би било ОК за вас?
Разумем Цонекион са приморава корисника да бирају језик на функционалности.
Али, с обзиром да је двојезична опција није присутна у постојећи производ, ми временски би морали да се изборимо са корисницима који не желе да покажу експлицитно заставу у свом профилу.
Знам да је Литле политичког питања, али би било важно у нашем региону.
Хвала за инфо. Да ли можете да одговорите на питање? Да ли предложено решење ће бити ОК за вас?
Не, не.
Па како бисте желели тачно ради?
Свако је дозвољено да Унселецт његов подразумевани језик. Админ такође може да уради за кориснике.
Ако ћемо омогућити корисницима да Унселецт подразумевани језик, то ће бити на располагању након укључивања специјалну опцију за то - као што сам написао пре него што многи желе блог потпуно супротно од вашег захтева (тако желе да натерати кориснике да га подесите не дозвољава да га пореметити подешавања) .
Да ли је то решење је ОК за вас? Ако не молим вас дајте мало више информација него само се не слажу То ће нам помоћи да одреди своје потребе брже.
Дозвољавање преференције других форума у исто време:
АдминЦП опција: Дозволи корисницима да подесе језик "није изабран"?
Као што је веома повезан са силом-корисника-да посете избор профила језик, можете да повежете са том опцијом:
-Форце корисницима да подесе језик (админЦП)? Да => "Нисте селектовали" опција није доступна
-Форце корисницима да подесе језик (админЦП)? Не => "Нисте селектовали" опција доступна
У реду, тако ћемо додавати нове опције конфигурације, тако да ће корисници бити доступни Унселецт своје подразумевани језик. Ми ћемо мислити о томе на одговарајући начин описује како администрација ће знати да нема смисла да примора подешавање га и пустите да га Поништи избор у исто време.
Можда ће бити још лакше да га ставите као нову вредност у приморавају уместо стварања нових себи параметар. То би било најлакше за администрацију за конфигурисање.
Дакле, ми ћемо то урадити новим параметар или нову вредност у постојећим параметра. У сваком случају то ће бити учињено. Моје предност је заправо 2. начин - најлакше за одржавање, јер то аутоматски не дозвољавају погрешно конфигурације.
Слажем се можда Други начин је најбоље и равна.