У реду тако. Био изгубљен сам, јер се у претходну поруку сам видео да је за особље не за све чланове. Тако да нисам сигуран шта за то стварно треба да постоји.
Сада разумем (жао ако га је писао пре и морали су да га понављају).
Ваш захтев је такође јединствен за ваш посебном форуму, да буду укључени у званични. Дакле, ми не планирамо да га укључи у вБЕТ. Посебно то са ауто-детекција омогућила да заиста није потребно и што је рекао Алберт Ајнштајн "ствари треба да буде што једноставнији, али не једноставније". Мислимо да давање таквих дугме ће само збунити корисника који ће мислити да они морају да кликнете у случају писања на каталонском. И то смањује употребљивост форуму. Једноставније решење - као што само написати оно што желите и пустите да систем заштите за остало - боље за кориснике у нашем мишљењу.
Али, можемо вам помоћи да додате такав дугме.
Као што сам већ писао да ће бити лако ако сте већ користе постојеће функционалности и само промените изглед тога. Тако вБЕТ већ зна како да замотате у сад ББКод, према додатни унос од уредника. Све што вам је заиста потребно је да промените изглед њега (имамо опцију, желите само дугме) и укључите је увек (да укључимо и нарочито стању).
Дакле - ви већ знате како да додате дугме као показује слику укључити у први пост. Оно што је такође потребно је да:
1. укључити скривено поље:
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Укључују једноставне Јава Сцрипт који ће се скуп Каталонски код (није тестирано):
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
Имајте на уму да можете да је то сложеније дозволити скуп / невезаног дугме
3. Извршите Јава Сцрипт функција када се кликне на дугме. Дакле, у вашем дугме Додај:
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
Ако не желите да више сложених функција (која ће моћи и да невезаног вредност), онда можете једноставно подесити тело функционише на онЦлицк атрибут и не укључују Јава Сцрипт у функцији уопште.
Такође, имајте на уму да ако желите да буде једноставни мислите би додали ово дугме на преклопног дугмета, тако ће корисник знати да ли је већ укључен или не. То би било све много једноставније, ако желите да додате ту кућицу уместо дугмета, али са дугметом је такође могуће да се направи, само сложеније ако желите да га направи десно (тако да подешавање и унсеттинг)
Имајте на уму да ће промена бити видљива након корисник обавезује поруке - тако да ће се користити на серверској страни.
Ако желите да раде на претраживачу страни, онда не морате 1. корак - само Јава Сцрипт функција (у прилогу на дугме), која ће се по ИД (или по структури ако не можете да предвидите ИД уредник) област едитор текста и додати садржај отварања и затварања сад ББКод. У том случају такође не морају да брину о сваком преклопне дугме (корисник ће само видети да је већ додат у едитору). Само треба да проверите је већ умотан (да ли текст почети сад ББКод) и игнорисати кликните на дугме у том случају (да се избегне омот неколико пута).
Реците да вам је потребно овде више помоћи. Ако јесте - молимо рећи где посебно.