Здраво, ја сам заинтересован за куповину вБЕТ. Ја сам само упознат са пхпББ и не заправо имају још вбуллетин. Једини разлог бих купити ВБуллетин је за вБЕТ. Не постоји нешто овако за друге форуме постоје?

Моје интересовање за вБЕТ је зато што желим да моје поруке на енглеском језику која ће бити преведена на многе језике, а за преведене поруке да буде трајно. Ово је мој разуме шта је толико добро вБЕТ односу. Јесам ли у праву?

Моја највећа брига је питање да ли на форуму (и свих језика) ће бити индексирани од стране Гоогле и друге претраживача. Нисам експерт у свему томе, али прочитао да је оно што ваш програм форуму изгледа да крши неке од Гоогле-правила и стога може бити погубне последице на дужи рок. Да ли је то тако?

Такође, ако желим да купите вБЕТ, да ли мислите прилично почетник као ја који није стварно користи ВБуллетин (само пхпББ) и не знам много програмирања ће моћи да се једноставно ВБуллетин + вБЕТ горе и трчање? Видим тако много техничких питања које не желим да морају да се суоче - ако морате да их реше, могу и отказ од самог почетка, јер знам да неће бити у могућности да то учини.

Такође, да ли треба да се вБуллетин?

Хвала.