Bok, ja sam zainteresiran za kupnju vBET. Ja sam samo upoznat sa phpBB i ne zapravo imaju vBulletin još. Jedini razlog bih kupiti vBulletin je za vBET. Ne postoji nešto poput ovoga za druge forume postoje?

Moj interes za vBET jer želim da moje postove na engleskom jeziku biti prevedeni na mnoge jezike i preveo postove da će biti trajan. Ovo je moj razumjeti što je tako dobro vBET odnosu. Jesam li u pravu?

Moja najveća briga je pitanje jesu li foruma (i sve jezike) će biti indeksirana od strane Googlea i drugih tražilica. Nisam stručnjak u svemu tome, ali su pročitali da je ono što vaš forum programu čini se da ne krši neke od googles pravila i stoga postoji svibanj biti štetne učinke u dugoročno. Je li to tako?

Također, ako želim kupiti vBET, mislite prilično newbie poput mene tko nije stvarno koristi vBulletin (samo phpBB) i ne znaju mnogo programiranje će biti u mogućnosti da biste dobili jednostavne vBulletin + vBET gore i trčanje? Vidim toliko tehnička pitanja koja ne želim imati da se suoči - ako moram ih riješiti, ja svibanj kao i zatvoriti od početka, jer znam da neću biti u mogućnosti to učiniti.

Također, moram da se VBSEO?

Zahvaljujući.