Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Аматер овде

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    4

Default Аматер овде

Здраво, ја сам заинтересован за куповину вБЕТ. Ја сам само упознат са пхпББ и не заправо имају још вбуллетин. Једини разлог бих купити ВБуллетин је за вБЕТ. Не постоји нешто овако за друге форуме постоје?

Моје интересовање за вБЕТ је зато што желим да моје поруке на енглеском језику која ће бити преведена на многе језике, а за преведене поруке да буде трајно. Ово је мој разуме шта је толико добро вБЕТ односу. Јесам ли у праву?

Моја највећа брига је питање да ли на форуму (и свих језика) ће бити индексирани од стране Гоогле и друге претраживача. Нисам експерт у свему томе, али прочитао да је оно што ваш програм форуму изгледа да крши неке од Гоогле-правила и стога може бити погубне последице на дужи рок. Да ли је то тако?

Такође, ако желим да купите вБЕТ, да ли мислите прилично почетник као ја који није стварно користи ВБуллетин (само пхпББ) и не знам много програмирања ће моћи да се једноставно ВБуллетин + вБЕТ горе и трчање? Видим тако много техничких питања које не желим да морају да се суоче - ако морате да их реше, могу и отказ од самог почетка, јер знам да неће бити у могућности да то учини.

Такође, да ли треба да се вБуллетин?

Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку вБЕТ ради само на СМФ.

Da, vBET će prevesti vaše objave na različite jezike. Takođe će učiniti više. Vi korisnici ćete moći da objavljujete na svim podržanim jezicima i videćete to kao na stvarno odabranom jeziku. Tako vBET podržava višejezičnu zajednicu

Google i drugi pretraživači će indeksirati vaše prevedene stranice jer oni koriste različite URL adrese - samo proverite naš forum koji koristi vBET Ne kršimo nijedno Google pravilo. vBET je 100% kompatibilan sa Google TOS-om - čak imamo i automatski čistač keša da keširaju rezultate ne duže od 15 dana koliko Google zahteva. Mi smo 100% OK za Google Uslove korišćenja usluge

Instalacija vBET-a je laka i dobro opisana u datoteci "Pročitaj me". Takođe ne zahteva nikakvu programsku veštinu. Samo otpremite datoteke na server i uvezite datoteku proizvoda pomoću vBulletin Admin kontrolne table. Takođe i za one koji žele da uradimo instalaciju nudimo uslugu instalacije za 30 dolara. Većina tehničkih pitanja na našem forumu se tiča integracije sa drugim modovima koji razbijaju vBulletin arhitekturu - ti modovi koji su prikladni sa vBulletin arhitekturom ne zahtevaju nikakvu integraciju sa vBET-om

Ne treba vam vBSEO - vBulletin 4.x ima svoje prijateljske URL adrese i vBET podržava prevod tih

Ако имате било каквих додатних питања - молим вас само питајте

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    4

Хи Мајкл,

Хвала на одговору. Имам неколико праћење питања:

1) "Имамо чак и аутоматски чистач кеш да цацх резултата не може бити дужи од 15 дана Гоогле захтева."

Да ли су преведене странице прави странице? Нисам сигуран шта је "кеш" значи, али све ово значи да након 15 дана ће поруке бити избрисане? Или ће све поруке на различитим језицима бити тамо заувек и индексирани у Гоогле заувек?

2) Да ли је било случајева људи који користе вБЕТ ради фаул Гоогле и добијање њихове странице униндекед или њихове оцене од стране Гоогле-патње на било који начин?

Хвала
    Јонатхан

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи,

Одговарајући на питања:

1) Ne to ne znači da će taj post biti obrisan. Napominjemo: VAŠ SADRŽAJ JE BEZBEDAN. vBET neće ukloniti nijedan stvarni sadržaj. Rezultati prevođenja mogu da se keširaju u vBET u mnogim oblicima - podržavamo keš bazu podataka, keširanje cele datoteke Gost, memorijsku keš memoriju. To znači da se prevodi koji dolaze sa Google-a korporacije Microsoft skladište na vašem serveru. Hvala što je sledeći prevod mnogo brži, jer već imate uskladištene prevodilačke rezultate na vašem serveru - ne morate da pitate van servera i čekate rezultate koje je stigla mreža. A vBET podržava i automatsko čišćenje za ove keširane rezultate (pravi sadržaj - ovaj koji su dali korisnici bez obzira na to koji jezik je uvek bezbedan .) Имајте на уму да чишћење је такође у потпуности конфигурисати

2) Imali smo slučajeve, kada su korisnici gde je Google privremeno blokirao i nisu više mogli da prevode. Ali svaki put je to bilo zato što nisu postavili Google prevodilački ključ u vBET konfiguraciji. Takođe svaki put nakon postavljanja toga i slanjem google-a nazad bili su odblokirani i sve je prošlo u redu. Takođe je bilo slučajeva o ne-indeksiranim stranicama - ali ako se dobro sećam, to je bio problem sa pogrešnim robotima.txt koji je blokirao robote. Napominjemo da sva pitanja istorije možete pronaći baš na ovom forumu - sve je ovde. Tako da možete da vidite sve zatvorene i još uvek otvorene slučajeve od sada i od ranije. Ponosni smo na naš proizvod i ponosni smo što možemo da pomognemo našim korisnicima kada se pojavi problem

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    4

Хвала Михал,

Ценим ваше одговоре. Ја стварно желим да куповину овог и користити га, али ми још увек треба нека питања одговорио, а неке гаранције, јер ћу провести на вБуллетин софтвер и вБЕТ. Ако то не ради за једног или другог разлога, то ће бити губљење $ 300 за мене!

1) Нисам сигуран како тачно функционише кеш. Ја право да кажем да сваки пут порука је написан у језику, то је преведена на друге језике и чувају у кеш у мом серверу за 15 дана. Шта се дешава после тога? Превод је празан и онда ретранслатед поново за 15 дана?

За све то време, да ли би моји резултати на свим језицима се претраживати Гоогле заувек? Би ови кеш стварање и кеш за чишћење утицати на мој садржај бити индексирани од стране Гоогле-у?

2) Да ли могу да се ограничи број превода Желим вБет да преведе у? Ја сам под претпоставком да више превода, још оптерећење сервера?

3) Могу ли да користим нормалан схаред хостинг од стране сервера? Би нормалан схаред хостинг буде у реду или не вБет захтева додатне ресурсе (ВПС) за овај програм да функционише?

Хвала на помоћи!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи,

Нема проблема - само питам да ли вам је потребна Одговарајући питање:
    1) НЕ - поруке се не преводе, када су писане. Поруке су преведене на захтев - Када неко дође код преведена нит страна онда пост је преведена и идите на кеш. А ако је то у кеш, онда је узет из кеша. Ако кеш је испран. Онда то није у кеш, тако да ће бити преведен и идите поново кеш. И тако даље

Sve vaše stranice će se pretraživati u Google-u. I da to će uticati na to da vaš sadržaj bude indeksiran - on će rasti, jer će nakon instaliranja vBET Google indeksirati i vaše prevedene stranice

2) Да - то је у потпуности конфигурабилан. За сваки језик који сте видели поље за потврду ће бити подржан - само поништите језике које не желе да подрже на вашем форуму и сачувајте подешавања (би СМФ Админ Цонтрол Панел - конфигурацијом).

3) Нема 1 одговор. Све зависи од вашег форума величине. Ако имате велике форуму онда морате имати ВПС / наменски сервер, без обзира на то да ћете користити вБЕТ или не. Ми је била полазна на заједничким серверу. Где смо имали 4 блог на један рачун (2 реалне и 2 теста). После неког времена, када блог одрастао смо морали да се крећу. Ако је ваш форум ће израсла из 0тхен можете да уштедите нешто новца на почетку и почети заједнички серверима. Ипак, када ће одрасти ћете морати да померите чак и ако не користите вБЕТ. Заједничка сервери нису за апликације које су превише саобраћај. Без обзира да ли је форум или било шта друго.

Ако имате било каквих додатних питања - молим вас само питајте

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2011
    Поруке
    4

Хвала Михал,

Ви је написао:
    "НЕ - поруке се не преводе, када су писане поруке су преведене на захтев -. Када је неко у питању преведена нит страна онда пост је преведена и идите на кеш."

Нисам сигуран да разумем ово. На пример, рецимо пишем пост на енглеском и ја сам циљање неко надамо се, шпанског говорног земљи да је прочита. Ако порука није преведен први одмах (или су по први пут макар?), Како онда је шпанског говорног особе ће знати да сам написао да поруке ако је само у Гоогле на енглеском?

На пример, ја могу написати поруку у енглеском језику, "храна је добра у овом ресторану". Да ли ће бити одмах преведен и индексирани као "Ла цомида ес буено ср Есте Ресторан"? Не желим да он тражи на енглеском или да ће пораз сврха онога што желим да радим. Не желим да он искористи свој ограничени енглески, али претпоставимо да он не зна енглески уопште и трага у његовом језику. Да ли је то оно што вБет ради или сам ја у заблуди?

Хвала.

И да ли планирате да то уради за друге форуме?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

То неће бити у Гоогле само на енглеском језику, зато што Гоогле пузи форум - то значи да Гоогле такође иде преведене линкове. Тако смо захтев за превод и страна добија преведена.

Ово је веома једноставан - садржај ће бити преведен први пут кад неко ће ићи на преведена страна први пут. Није битно ће бити стварна особа или Гоогле робота. Садржај је кеширана. И после истека кеш је испран и испуњен поново када неко пита за превођење нешто што се не кеширају још.

Тако да када пишете свој пост на енглеском, онда ће бити преведен на захтев - када ће неко питати за превод. Гоогле ће пузати ваше странице тако да ће питати за превод, тако да ће бити преведен садржај и индексирати ваш преведена странице. Дакле, човек који не знају енглески наћи вашу страницу за претраживање на свом језику што је брже Гоогле ће индексирају страницу.

Да, ми планирамо да још више генерички алат који би могао да подржи преводе на другим срединама, али и даље имамо неке карактеристике које желимо да интегришемо пре него што смо отворили нову линију производа. Нема никакве рок за то у овом тренутку.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •