Хвала. Имам онемогућио 'Кееп нису на енглеском језику знакова у УРЛ-ова "за сада и да ће спровести кораке које помиње мапа. Ја ћу вас обавестити како је прошао.
Очекујемо од вас касније.
Хвала. Имам онемогућио 'Кееп нису на енглеском језику знакова у УРЛ-ова "за сада и да ће спровести кораке које помиње мапа. Ја ћу вас обавестити како је прошао.
Очекујемо од вас касније.
Упдате: након онемогућава Вбет у складу са свој пост изнад Гоогле сада види Ситемап.
ок, тако да сада знам зашто ми не можемо користити хтаццесс. у / форум директоријума
Još jedan test. Samo omogućiti vBET ponovo, dodati ovom htaccess u glavnom folderu (zameni sa stari (НИЈЕ У / Форум ФОЛДЕР)):
као што знате са овом хтаццесс вбет ради само на форуму страницама.Code:# Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.hj-research\.com RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.hj-research\.com$|^cdn\.hj-research\.com$) RewriteRule (.*) http://www.hj-research.com/$1 [R=301,L] #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] #vbet translator rules start RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA] RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] #vbet translator rules end RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA] ## Expires <ifModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresDefault "access plus 1 seconds" ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds" ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds" </ifModule> ## Compression <ifmodule mod_headers.c> <ifmodule mod_deflate.c> AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html </ifmodule> </ifmodule> #Remove index.php from hj-research.com/index.php #rewrite engine on RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$ RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Тестирајте га. и проверите да ли могу да виде ваш Гоогле Ситемап
хвала
Хвала. Ја ћу покушати да се сада.
Тестиран. Само главни форуму страница преведе (као што си рекао да ће), али Ситемап прихваћен од стране Гоогле-а. Ситемап није међутим било веће него што је уобичајено и не садржи никакве стране УРЛ-језик.
Страном језику УРЛ адресе још увек није тачно на мом форуму и наставити да производи 404 страница, упркос мом вБуллетин подешавања и датотеке које се исто као што је описано у вашој подешавање поступку. Они изгледају фино, али када кликнете на њима 404.
Прихватам да момци не могу да послуже за све вБуллетин конфигурације и да моја форуму представља нестандардни инсталацију ВБ па ћу морати да напусти вбет онемогућен за сада.
Надам се да ће то бити могуће у неком тренутку да се вбет ради на мом форуму, али у овом тренутку ја не би био срећан са делимичним преводом мојих форума и нерадне линкове.
Хвала за време које сте ставили у овај ипак. То је била много цењена.
Последњи изменио norku; 10-03-11 U 17:18.
Ок, сада знам више. тако да можемо да користимо само хтаццесс у главни фолдер, а не у / Директоријум.
Молим вас дајте ми мало времена да пронађу решење. Морам да размишљам о томе и покушати неке конфигурације.
Takođe mi dajte lozinku za vbseocp jer ću moći da proverim vbseo konfiguraciju da bih eliminisao 404 grešku
ЗахвалитиЈа ћу га реши за вас
ПМ је на путу![]()
Желео бих да укратко све промене.
1. интегрисати са Гоогле претраживача - било је питање када кодирање страница је преведена. како поправити?
-Идите на админцп-> стила и шаблона-> Навбар шаблон
У овај шаблон наћи:
- И замени са:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. проблем са немачким словима у УРЛ-у није превео страници -> ми треба да дефинишу замена лик у Симпле Мацхинес Опште опције.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
ПРИМЕР:
3. око превод главне странице - још увек ради.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Постоји проблем са ликовима. Уколико корисник поставља форуму језика на немачки у свом профилу и чини порука садржи А о о у у ß превод ради када се гледа на енглеском језику. Међутим, ако он жели да уреди своје место не види хтмл бројеве уместо слова.
У вБСЕО ЦП ****> 'Дефинишите Прилагођено Замена карактер' Ја тренутно имају следеће ушао, тако да је мој индексиране УРЛ и даље радити:
'У' => 'уе'
'А' => 'ае'
"О '=>' ое"
'СС' => 'СС'
Међутим, оно што ја стварно треба да урадите је да унесете
(Хтмл број) '=>' А ', тако да измене проблем не реши. Међутим, ово ће имати утицај на мој индексиране УРЛ адреса. Или сам ја нешто недостаје овде?
Могу само да користи један језик у овом тренутку, јер немам Прилагођено карактера Замена дефинисан за остале (50!) Језика.
Да ли постоји начин да се ово ради?
Последњи изменио norku; 11-03-11 U 11:56.
Не морате да се изјасни карактера замена на свим језицима - само за слова за језик пре инсталације вБЕТ (немачки).
Сада све писма за друге језике су добри![]()
Ако не - молим вас дајте ми пример (УРЛ)
Друго: ацсии бројеви у пост издање -> молим вас дајте ми УРЛ за пример.
који кодирање ваш форум користи? Утф-8?