PM ir ceļā![]()
PM ir ceļā![]()
Es vēlos apkopot visas izmaiņas.
1. integrēt ar google meklēšanas dzinēju - tur bija kodējumu jautājums, kad lapa tika tulkots. kā novērst?
Iet uz AdminCP-> Stils un veidnes-> navigācijas joslas veidni
-Šajā paraugā atrast:
- Un aizstāt ar:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. problēma ar vācu burtiem url uz ne tulkoto lapu -> mums vajadzētu noteikt rakstura aizstāšana vbseo vispārējās iespējas.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
PIEMĒRS:
3. rakstisko tulkošanu galvenajā lapā - vēl joprojām strādā.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Ir ar burtiem problēmu. Ja lietotājs uzstāda foruma valoda vācu savā profilā un padara pastu, kas satur A A Ö ö Ü ü ß tulkošanas darbus, skatoties angļu valodā. Tomēr, ja viņš vēlas, lai rediģētu savu amatu viņš redz html numurus, nevis burti.
In vbseo cp ****> "definēt savu pielāgoto Rakstzīmju Aizstāšana" Man pašlaik ir šāda ieraksta tā, ka mana indeksēti URL joprojām darbojas:
'Ü' => 'UE "
"A '=>' ae"
"O '=>' oe"
"Ss" => "ss"
Tomēr, ko es tiešām ir nepieciešams darīt, ir ievadīt
"(Html skaits) '=>" A ", lai rediģētu problēma ir novērsta. Tomēr tas būs ietekme uz manu indeksēti URL. Vai es esmu missing something here?
Es varu tikai izmantot vienu valodu, šobrīd, jo man nav Custom Rakstzīmju aizstāšana noteikts cits (50!) Valodās.
Vai ir veids, kā iegūt šo darbu?
Pēdējo reizi norku; 11-03-11 pie 11:56.
Jums nav nepieciešams deklarēt rakstzīmju aizstāšanu visās valodās - tikai par vēstuļu valodu pirms uzstādīšanas vBET (vācu).
Tagad visām citām valodām burti ir labi![]()
Ja nē - lūdzu, iedodiet man piemēru (url)
otrkārt: acsii skaitu pēc izdevums -> lūdzu, iedodiet man url uz piemēru.
kuriem kodēšana jūsu foruma lietošanā? UTF-8?
Hi,
Mana rakstzīmju kopa: ISO-8859-1
Esmu nosūtīja PM Jums, kas satur saiti uz post norādot problēmu.
Pēdējo reizi norku; 11-03-11 pie 12:31.
jums ir taisnība. Tas ir kodējums bug. Es varu atveidot uz mana testa forums.
Tas tiek veidota tikai kad kāds padara amatu no tulkoto lapu.
(Atcerieties - ja jūs vēlētos, lai pēc Francijas - jums ir jābūt jūsu usercp franču valodu kopu.
Es centos labot šo kļūdu no vakardienas - parasti arī uz ne utf forumā vBulletin ir problēmas ar kodējumu rakstzīmes ASCII kods, saskaņā ar 256.
Es jaunu pavedienu, kas bug sadaļā par vBulletin forums, un es centīšos rast risinājumu šo kļūdu.
Jo parasti, ja veicāt post franču (un tai ir usercp franču valodā) no normālas (ne tulkoto lapu), viss būs ok. Tas notiek tikai tad, kad jūs mēģināt post no tulkoto lapu.