Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: после дуго времена, то више не ради

Default после дуго времена, то више не ради

Хи,
    Недавно сам сазнао да вБет не ради како треба више.

Управника вирд геупдатет!?
    ->
    Управника ће бити ажурирана?

Такође, желим да уклоните "Аутоматски Преводи подржан од стране вБЕТ 3.3.6", да сам купио брендинг бесплатно опцију.

Још једна ствар коју сам сазнао је да је и цант ништа преко админцп, увек је био да вБЕТ име линка, али сада је променила .. поглед на слику
    ИмагеСхацк ® - Удји Фото и видео хостинг

Хвала за сваку помоћ.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Она ће поново раде Знам проблем - то је на Гоогле-у страну тако да је ово оно што треба да урадите:
    1. Проверите Да ли сте блокирани од стране Гоогле-а или добити погрешне резултате. Да бисте то урадили молимо Вас да користите Гоогле за испитивање:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728
    2. Молимо Вас да нас резултате.
    3. Ако све изгледа ОК - онда проверите превод када сте пријављени Ако ради онда то значи да сте имали привремене проблем са Гоогле-а и погрешно Резултат претраге је кеширана од Гост Кеш (сам је наведено у листи обавеза да не кеш у том случају .) Зато вас молим само чисте цео кеш Гост (најбоље га ручно не - види напомену у вБЕТ Алатке).

О брендирању бесплатно - Молимо Вас да посетите ПМ и имајте на уму да се у следећем издању ово ће бити уклоњени по дефаулту

И о не тезт у админ мени - изгледа као не постоји одговарајући израз. Молим вас проверите да ли је инсталација одговарајуће - само је Упдате - отпремите све датотеке поново и поново увезите датотеку производ. Ово би требало да помогне
    Последњи изменио vBET; 14-01-11 U 20:07.

Здраво, хвала на одговор.

Ја га трид и изгледа ОК:
    Полазећи превод теста
    Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "Миле видзиане"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
    Тест грешка:

И ја трид да реуплоад га, али не ради. Гост Кеш није активан јер је његова заиста лоше за СЕО сврхе.

Не знам зашто се чини да сада ради. Ушао сам у вБет Опције преко ВБуллетин опције-ово изгледа да ради, али не могу га пронашли директно, али изгледа да се преведе сада, али заиста споро. Чини се као и сви ми кеш је преписан са "ништа"

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би wowglider.de View Post
    Здраво, хвала на одговор.

Ја га трид и изгледа ОК:
    Полазећи превод теста
    Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "Миле видзиане"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
    Тест грешка:

И ја трид да реуплоад га, али не ради. Гост Кеш није активан јер је његова заиста лоше за СЕО сврхе.
    Дакле, Гоогле конекција је у реду. И као што видим да је ради фино сада. Дакле, вероватно сте имали неки привремени проблем са Гоогле везу која је ван наше сопе и не можемо ништа у овој области. Велико да га сада ради Dodajem i TODO zadatak slanja administrativnih mailova putem vBET-a kada nije moguće doći do Google-a

Гост случају не ради ништа штетно за СЕО. То је још боље за СЕО, јер се чини индексиране странице ствара много много брже и за Гоогле је важно. То је велики напредак и предлажемо да га користе.

Реците зашто мислите да гост Кеш је лоше за СЕО? ...

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би wowglider.de View Post
    Не знам зашто се чини да сада ради. Ушао сам у вБет Опције преко ВБуллетин опције-ово изгледа да ради, али не могу га пронашли директно, али изгледа да се преведе сада, али заиста споро. Чини се као и сви ми кеш је преписан са "ништа"
    Не разумем шта вам значи да кеш је преписан од стране "ништа". Да ли нове рекорде не долазе до кеша, или кеш сте погрешно евиденцију (са празним преводи).

Upravo sam proverio stranicu koju ste dali kao primer i ona se lepo i veoma brzo prevodi. Možda ste proveravali stranicu koja još nije keširana - u tom slučaju vreme generacije zavisi od vremena odziva na Google ne na vBET i mi sa tim ne možemo ništa. Uvek možete da proverite jednostavnim generisanjem iste stranice dva puta. Prvi put se još ne može kešiti, ali sledeći će vam dati pravo vreme generacije Подаци у кеш остаје 15 дана (конфигурисати), тако форум заиста ствара брзо

Реците да вам је потребна било каква помоћ у овом тренутку?

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

без одговора-решен. Ако не, напишите овде и ја ћу поново отворити ову тему.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •