Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: po długim czasie, to już nie działa

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Członek

Cześć, dzięki za odpowiedź.

I tryd to i wydaje się ok:
    Rozpoczynanie testu tłumaczenie
    Wynik testu: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Błąd testu:

I ja również tryd do reupload, ale jej nie działa. Cache Gość nie jest aktywny, ponieważ jego naprawdę źle dla celów SEO.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał wowglider.de View Post
    Cześć, dzięki za odpowiedź.

I tryd to i wydaje się ok:
    Rozpoczynanie testu tłumaczenie
    Wynik testu: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Błąd testu:

I ja również tryd do reupload, ale jej nie działa. Cache Gość nie jest aktywny, ponieważ jego naprawdę źle dla celów SEO.
    Więc Google połączenie jest OK. I jak ja to widzę działa poprawnie teraz. Zapewne więc, że miałeś chwilowy problem z dostępem do Google, które jest poza naszą sope i nie możemy nic zrobić w tej dziedzinie. Wielka, że pracuje teraz Dodam również zadanie TODO do wysyłania maile administracyjnych przez vBET, gdy Google nie może być osiągnięty

Przypadku Guest nic nie robi szkodliwe dla SEO. Jest nawet lepiej, SEO, ponieważ to sprawia, zaindeksowanych stron generują znacznie szybciej i Google to jest ważne. To jest wielki postęp i proponujemy go używać.

Proszę powiedzieć, dlaczego uważasz, że Cache gości jest złe dla SEO? ...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •