Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Требало би да постоји опција за корисника да бисте онемогућили аутоматско Преглед превода

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    6

Default Требало би да постоји опција за корисника да бисте онемогућили аутоматско Преглед превода

Наслов је довољно јасан.

Водим веома широк форум, и имам доста корисника који се могу прочитати више лангс. без проблема, они желе да буду у стању да види оригинални текст без превода, а не морају да кликнете доле на њега.

То је углавном за њих у односу на АМ, а не стварно у самим теме.

Али нажалост само да контролишете ово преко целу таблу, било би лепо када би корисник могао сам да одлучи преко панела корисничке контроле, како жели да види свог АМ је приказан, итд

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да ли мислите да би требало да буде само он / офф за сваког корисника, или да наведете које језике се не треба аутоматски преведена?

И ако глобално решење је у реду, онда се то може урадити тако што ћете изменити шаблон тако оригиналног текста би бити видљиви без кликом.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    6

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Да ли мислите да би требало да буде само он / офф за сваког корисника, или да наведете које језике се не треба аутоматски преведена?

И ако глобално решење је у реду, онда се то може урадити тако што ћете изменити шаблон тако оригиналног текста би бити видљиви без кликом.
    Не мислим глобално решење би бити у реду.

Али корисник би требало да буде у стању да контролише да ли он жели да види аутоматски преводи или не.

Мислим да и искључује је у реду, а не за сваки сад. (Да изгледа као да сложене ми)

Али, доступан као опција у панелу корисничке контроле у свом профилу.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •