Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: секундарни Корисничке за кориснике зависи од матерњем језику за сваког корисника

Default секундарни Корисничке за кориснике зависи од матерњем језику за сваког корисника

Предлажем да средње Корисничке групе зависи од језика који им одговара или матерњем језику

То ће омогућити контролу различитих корисника да користи свој језик на поруку
    тако да можемо направити сомефорумс не за поједине језик кориснике
    и да пошаљете е-маил или нуди зависи од језика, када они припадају средње групе

сецондаи групе корисника:
    енглески корисника
    арапски корисника
    и тако даље

ово је требало да зависи од онога што бирају регистератион као њихов матерњи језик
    и са могућношћу да га промени ако изаберу погрешан језик за њега
    и онда ће пренети у другу средњу корисничке групе

Ја користим вбет годину дана пре него што сам га заустави темпорарли док завршим надоградњу на ВБ 4 са фиксним све грешке
    и већ постоје корисници из различитих земаља и желим неке специфичне контролу и зависи од њихове матерњем језику

могао да транфер ову тему вбет4 карактеристика захтев

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Идеја о корисничкој групи је прилично паметан Не користи секундарне корисничке групе (на неким форумима се већ могу да имају посебно значење) - баш као групе.

Већ смо опцију захтев за дозволу показује обавештења у зависности од језика подразумеваног корисника. Корисничке групе може бити решење (није га проверили, али претпостављам да приметите систем укључује могућност да се дефинишу обавештења за групне).

Како ја разумем желите вБЕТ да креирате одвојене корисничке групе за сваки подржани језик. Ми ћемо користити неки префикс, као што су вбет_ или ланг_, или лангуаге_ - тако да сви они Корисничке бити заједно ако је приказано по азбучном реду (највероватније вбет_ - да би се избегли могући сукоби). Такође вБЕТ ће аутоматски подесити ове корисничке групе према језику подразумеваног корисника. Да ли је то у реду?

Управо сада - прихваћена Молимо Вас да потврдите детаље о томе како би требало да раде. Такође - као што сам написао не желимо да се користе секундарни корисничке групе. Односи само још један корисничке групе до корисника (не постоји ограничење количине група) - је то у реду?

здраво
    ако разумете функције | "средње корисничкој групи"
    ћете разумети да ће бити следећи велики корак за вбет
    средње група може бити обрисан у сваком тренутку и корисници припадају ће се чувати на примарној групи

Такође, секундарни група ће нам дати много контроле на дозволе зависи од њега или само игнорисати и добити дозволе од примарне која ће бити деафулт регистровани члан групе или било какве додатне примарне корисничке групе

на пример:
    обавештења може да се контролише зависи сецондаи групе ИД
    виде или не виде посебне форуме за одређене групе сецонади

има много и много примера на овом
    па ако ми се сецонади групе са именима језика и када корисник изабрао матерњи језик за њега, он ће бити аутоматицли на овом средњем групе
    корисник: јохн
    изаберу: енглески као матерњи језик
    он ће бити у средњем корисничке групе која је: енглески
    и он ће добити дозволе зависи Оно што желим да те говоре енглески

ако је власник желите да уклоните вбет он може да задржи оне средње Корисничке ако он жели или уклоните га са производом
    то неће утицати на вБуллетин све само да је средњу корисничке групе и можете прочитати и тестирати га на вбуллетин упутство

ПЛЗ ми је потребна сецондаи корисничкој групи није примарни корисничке групе и можете прочитати о томе и тест секундарног система групе корисника у вбуллетин
    хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нисам сигуран да говоримо о истој ствари или не. Да ли као "Средње корисничке групе" разумеју "Додатне групе" или не? Ако не - Молим вас, покажите ми како могу да поставим у админ ЦП овој "Средње корисничке групе" за изабрани корисника.

Да то је: Додатни групе

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Дакле - нема проблема

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Urađeno i biće uključeno u vBET 4.3.0 Нова улога ће бити аутоматски креиран за сваки језик. И то ће се аутоматски успео да одржи корисника улогу одговарала његовом изабран подразумевани језик

ок сам само обнови своје вбе
    Надам се да ће нова верзија укључују додатне групе тако да сваки језик ће да учине додатне корисничке групе

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2011
    Поруке
    14

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Urađeno i biće uključeno u vBET 4.3.0 Нова улога ће бити аутоматски креиран за сваки језик. И то ће се аутоматски успео да одржи корисника улогу одговарала његовом изабран подразумевани језик
    Хоће ли то значи да сам ставио у, рецимо обе групе за енглески и шведски, а затим, ако Текст је написан у било ја ћу бити у стању да чита унтранслатед по дефаулту? Или бих требао да нови захтев функција за то?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •