Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 17 од 17

Тема: Фацебоок Као дугме

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не видим ништа слично ... Можда је то генерише нешто друго по кориснику земљи. У средини (између Гоогле претрагу и дугме за донацију) видим неке слике са текстом "И лике тхис" у пољском. Молим вас, реците да ли је ово или нешто друго. Ако је нешто друго - молим вас дајте ми снимак екрана пуне форума и указати где је. Ја не видим слику ... Тхунг горе

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Да, то је Фацебоок као дугме.

Када кликнете на њу она воли форуму страницу на свој Фацебоок профил.

Осим увек воли верзија на енглеском језику не преведена УРЛ-а.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Како ја видим Фацебоок реагује на подешавања претраживача језик - Ја то видим у пољском. Такође ће се након клика видим логин форму на пољском. Тако да то заиста потребно било какву интеграцију овде? ...

Ако желите да се стави вредност језик онда прво проверите шта је име атрибута за језик код који се користи у Фацебоок. Такође налазимо да ли користе исти језик кодова. Ако јесте, онда једноставно у шаблону где сте додали ифраме промена ифраме срц Atribut vrednosti i ne postoji jezik zakona. Vrednost je ušlo je u vBET $_zahtev['jezik'] - na obrasca koristite $_zahtev[jezik].

Такође, имајте на уму да садржај ифраме се не третира као део своје странице Гоогле робота. За роботе сваки ифраме је одвојена страна - сваки може бити посебно индексиране. Дакле, индексирање вашу страницу роботи не узимају у обзир садржај ифраме - то се третира као веза.

Молим вас, реците то хелп ит.
    Последњи изменио vBET; 02-11-10 U 15:13.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ви не разумете. Да ли имате Фацебоок налог? Нема појма шта то има везе са роботс.ткт и Гоогле. То је Фацебоок као дугме, него када се притисне показује вам се допада веб на свој Фацебоок страници, тако да ваши пријатељи онда клик и добијате саобраћај са Фацебоок-а.

Дозволите ми да објасним боље;

Кликнем да дугме за шпански (ес)

У мом Фацебоок линк за енглески верзију (ср)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - Нисам разумео. Све што сам видела био је Фацебоок страницу за пријаву који је већ у пољском и мислила сам да мислите овај превод. Како ја видим желите Фацебоок-да виде линк ка вашем преведене странице. Молим вас дајте ми тренутак ћу опет поглед на овај укључени ифраме.
    Последњи изменио vBET; 04-11-10 U 19:50.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - морате да промените овај код (из вБуллетин навој):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    овај један (НЕ тестиран):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Молим вас, реците то да помогне

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Сам се мењају, али када сам као транстед УРЛ га показати на мој Фацебоок страници као што су:

Даве воли хттп://ввв.фацебоок.цом/форумс/да/ на фацебоок.цом.

То је потпуно погрешно.

Хвала.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •