חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 17 של 17

אשכול: פייסבוק כמו לחצן

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני רואה דבר כזה ... אולי זה יוצר משהו אחר לפי ארץ המשתמש. באמצע (בין החיפוש של Google כפתור תרומה) אני רואה תמונה עם טקסט "אני אוהב את זה" בפולנית. בבקשה תגיד זה זה או משהו אחר. אם משהו אחר - תן לי בבקשה צילום מסך של הפורום מלא לנקודה שבה זה. אני לא רואה thung מעלה תמונה ...

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

כן, זה הוא בפייסבוק כמו כפתור.

כאשר אתה לוחץ על זה הוא אוהב את הדף בפורום בפרופיל שלך בפייסבוק.

מלבד זאת תמיד אוהב את הגירסה האנגלית לא את ה-URL המתורגם.

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שאני רואה בפייסבוק מגיב על הגדרות השפה בדפדפן - אני רואה את זה בפולנית. גם אחרי לחיצה אני רואה את טופס ההתחברות בפולנית. אז אתה באמת צריך את כל אינטגרציה כאן? ...

אם אתה רוצה לשים שם ערך השפה אז קודם בדוק מה שם התכונה קוד השפה המשמשת ב-Facebook. כמו כן הם מוצאים באמצעות קודי באותה שפה. אם כן, אז פשוט בתבנית שבה אתה הוסיף iframe לשנות iframe src מייחסים ערך ולהוסיף שם קוד שפה. הערך מאוחסן על-ידי vBET ב _REQUEST $['שפה'] - על תבנית נא להשתמש _REQUEST $[שפה].

כמו כן יש לציין כי התוכן של iframe אינה מטופלת כחלק הדף שלך על ידי הרובוטים של גוגל. עבור רובוטים iframe כל דף נפרד - כל אחד יכול להיות צמודים בנפרד. אז לאינדקס רובוטים הדף שלך אינם מביאים בחשבון תוכן של iframe - היא כאל הקישור.

אנא ספר עשה את זה לעזור.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 02-11-10 ב 15:13.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אתה לא מבין. האם יש לכם חשבון בפייסבוק? אין לי מושג מה זה קשור robots.txt ו-Google. זה כמו כפתור בפייסבוק, מאשר כאשר לחצה מראה לך כמו האתר בדף שלך בפייסבוק, אז החברים שלך ולאחר מכן לחץ על זה ואתה מקבל את התנועה בפייסבוק.

תן לי להסביר טוב יותר;

אני לוחץ על כפתור כמו עבור ספרדית (ES)

בפייסבוק שלי הקישור הוא לגרסה אנגלית (en)

תאריך
    אוקטובר 2009

כן - אני לא הבנתי. כל מה שראיתי היה דף בפייסבוק התחברות שכבר בפולנית ואני חשבתי שאתה מתכוון לזה תרגום. כפי שאני רואה אתה רוצה לראות את פייסבוק לקשר דפים מתורגמים שלך. בבקשה, תן לי רגע אני אבדוק שוב על זה iframe כלל.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 04-11-10 ב 19:50.

תאריך
    אוקטובר 2009

אישור כך - עליך לשנות את הקוד הזה (מ חוט vBSEO):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    לאחד זה (לא נבדק):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    אנא ספר עשה את זה לעזור

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

עשיתי את השינוי, אבל כשאני רוצה url transted זה להראות בדף שלי בפייסבוק כמו:

דייב אוהב http://www.facebook.com/forums/da/ ב facebook.com.

זה לא נכון לחלוטין.

תודה.

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •