Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 17 , 17

Konu: Facebook Button gibi

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ben böyle bir şey görmek ... Belki de kullanıcı ülkeye göre başka bir şey üretir. Polonyalı orta (Google arama ve düğme arasında bağış için) ben metin ile bazı resmi görmek "Ben bu gibi". Bu ya da başka bir şey söyle. Başka bir şey, beni tam bir forum ve bu nokta ekran görüntüsü veriniz. Görüntüyü Thung görmüyorum ...

Kıdemli Üye

Evet, düğme gibi bir facebook.

Bunu tıkladığınızda facebook profiline forum sayfası seviyor.

İngilizce versiyonu değil tercüme URL her zaman sever hariç.

Ben Gördüğünüz gibi facebook tarayıcı dil ayarları tepki - Lehçe. Ayrıca tıkladıktan sonra Lehçe giriş formu. Yani gerçekten burada herhangi bir entegrasyon gerekiyor? ...

Orada dil değeri koymak istiyorsanız ilk önce Facebook kullanılan dil kodu için öznitelik adının ne olduğunu kontrol ediniz. Onlar aynı dili kodları kullanarak da bulabilirsiniz. Eğer cevabınız evet ise, o zaman sadece şablon iframe değişiklik iframe eklendi src öznitelik değeri ve orada dil kodu ekleyin. Değeri tarafından saklanır $ _ İSTEK BB['dil'] - şablonu kullanın lütfen $ _ İSTEK[dil].

Ayrıca iframe içerik sayfanızın parçası olarak Google, robotlar tarafından tedavi olmadığını lütfen unutmayın. Robotlar için her iframe ayrı bir sayfada ayrı ayrı endeksli olabilir. Böylece, sayfa robotlar indeksleme iframe içeriği dikkate almazlarsa bağlantı olarak kabul edilir.

Söyle yardımcı oldu.
    Last edited by vBET; 02-11-10 at 15:13.

Kıdemli Üye

Anlamıyorsun. Bir facebook hesabı var mı? Fikrim yok robots.txt ve Google ile bir ilgisi yoktur. Facebook sayfasında web sitesi gibi gösterir, düğme gibi bir facebook basıldığında daha, arkadaşlar o zaman tıklayın ve gelen trafik facebook olsun.

Beni daha iyi açıklayalım;

Ispanyolca gibi düğmesine (ler) i tıklatın

Benim facebook link İngilizce versiyonu (tr)

Evet, anladım vermedi. Lehçe zaten Facebook giriş sayfasında gördüğüm her şey ve ben bu çeviri demek düşündüm. Görüldüğü gibi Facebook tercüme sayfalara link görmek istiyorum. Bir an bana bu dahil iframe tekrar bakacağız veriniz.
    Last edited by vBET; 04-11-10 at 19:50.

Tamam bu yüzden bu kodu (vBSEO konu) değiştirmeniz gerekir:
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    bu bir (test değil)
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Yardımcı oldu söyle

Kıdemli Üye

Ben bu değişikliği yaptı, ancak transted url gibi benim facebook sayfasında göstermektedir:

Dave seviyor http://www.facebook.com/forums/da/ facebook.com üzerinde.

Bu tamamen yanlış.

Teşekkür ederiz.

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •