Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 13 од 13

Тема: Лоопинг

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Убијање процеса свака 4 минута није најбоље решење. То је неко решење - ваш сервер ради. Али ви не знате шта убијање. Тако да корисник са времена на време може се видети да форум није доступан уколико је заиста његов захтев је убијен (наравно то ће бити доступан одмах непосредно након слања захтева поново).
    Као што сам писао све захтеве на форум прође кроз вбентерприсетранслатор_сео.пхп (имате га подесите у Хтаццесс.). Ту се захтева за видети форуме, теме, албуме - не иде захтева за било шта. Чак и за додавање нових садржаја (можете изгубити нове поруке ако убијете такав захтев пре него што СМФ писати базе података).
    Дакле, чак и када се решава ваш главни проблем сервера то није заиста лек, само лек против болова. Питање заиста постоји. Тако да препоручујемо да истражи проблем. Ми Вам је дао први правац. Ако ово ће се појавити погрешна ми ћемо вас подржати у решавању овог. Још увек само као лекари - ми прво треба да потврди / елиминисали највећи потенцијални узрок. Ово није дијагнозу - то је само лекарски преглед. Кс-зрака, који ће нам омогућити да реши проблем или да казете да изгледају. Надам се да сваком љубитељ Др Хоусе ће разумети на шта мислим

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Д, хвала ти за то медицински објашњење. Само питања која сада тако што искључује један по један планирани задатак, јесте да када ћу стварно почети то да радим? Јер ми се чини да употреба процесора расте веома споро преко као 2 дана. То не значи да испаљује се изненада. Онда би било лакше да се утврди шта заказан је задатак.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - Био сам обманути од стране вашег опис о убијању процеса свака 4 минута ... У овом тренутку сам мало збуњен. Можете ли да објасните зашто сте убијање процеса свака 4 минута, када је питање изгледа свака 2 дана (узгред - ово би указивали још неким планирани задатак као кривца).

Молим вас дајте ми тачан опис ситуације. Такође - да ли је заиста истина да процесора потрошња расте споро, или је на сличном нивоу за дуго времена и онда иде горе драстично. Молимо Вас да детаљније информације. Дајући нам обмањујуће информације које се теже да вам помогнемо.

Ипак молимо вас да тест. Ако је потребно 2 дана да се појави проблем, молимо вас да једноставно искључите све планираних задатака. Поново покрените сервер и чекати. Ако после 3 дана ништа лоше деси - то значи да је један од планираних задатака није крив. Ако се још увек деси нешто друго узрок. Тако да ће се о свим пословима поново и да нас обавестите да ти је нешто друго. Или ако ће се на један планирани задатак свака 3 дана ако је неко планирани задатак питање. У том случају ваш сервер ће бити стабилан док не укључите кривца и да ћете знате који је то (одмор задаци се могу укључити онда) - молим вас дајте нам повратне информације.

Ако није проблем планирани задатак да ћете знати у већини 3 дана. Ако је - ви ћете знате који је крив за више времена - у том случају покрените укључивање задатака из вБЕТ задатака да уклоне или потврде да је вБЕТ питање.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •