Убијање процеса свака 4 минута није најбоље решење. То је неко решење - ваш сервер ради. Али ви не знате шта убијање. Тако да корисник са времена на време може се видети да форум није доступан уколико је заиста његов захтев је убијен (наравно то ће бити доступан одмах непосредно након слања захтева поново).
Као што сам писао све захтеве на форум прође кроз вбентерприсетранслатор_сео.пхп (имате га подесите у Хтаццесс.). Ту се захтева за видети форуме, теме, албуме - не иде захтева за било шта. Чак и за додавање нових садржаја (можете изгубити нове поруке ако убијете такав захтев пре него што СМФ писати базе података).
Дакле, чак и када се решава ваш главни проблем сервера то није заиста лек, само лек против болова. Питање заиста постоји. Тако да препоручујемо да истражи проблем. Ми Вам је дао први правац. Ако ово ће се појавити погрешна ми ћемо вас подржати у решавању овог. Још увек само као лекари - ми прво треба да потврди / елиминисали највећи потенцијални узрок. Ово није дијагнозу - то је само лекарски преглед. Кс-зрака, који ће нам омогућити да реши проблем или да казете да изгледају. Надам се да сваком љубитељ Др Хоусе ће разумети на шта мислим![]()