СДА

Виев Фулл Версион: Решити Гост кеш питање

Taurus
30-08-10, 12:57
На Мајкл предлог Покушао сам ваш гост кеш меморије. И ехххх, ја не могу ни отворити страницу када је то омогућено. Само се ово:

Интернет Екплорер не може да прикаже Веб страницу

Човек, желим само једном несто би радио овде.

kamilkurczak
30-08-10, 16:14
здраво,

гост кеш ради сада, али опција: ГЗИП ХТМЛ излаз је сада онемогућено.
То је проблем са кодирањем. гост кеш датотеке гзипед и када покушавамо да прочитате овај фајл - постоји кодирање питање.

Ја ћу покушати да пронађе ово питање са кодирањем.

Taurus
31-08-10, 09:46
Да ли можете да поништите све само није на мом форуму. Сада сам ти послао 2 АМ о мој форум и 1 овде нема одговора. Мој цео форум је потпуно забрљао сада. Ја не могу да се пријавим у мој АЦП или да било умерено. Ово није смешно ************************!!

kamilkurczak
31-08-10, 10:15
Да ли можете да поништите све само није на мом форуму. Сада сам ти послао 2 АМ о мој форум и 1 овде нема одговора. Мој цео форум је потпуно забрљао сада. Ја не могу да се пријавим у мој АЦП или да било умерено. Ово није смешно ************************!!
Обришите колачиће.

Ја имам једно питање:
Можете проверити на вашем серверу за ССХ једну ствар?
напишите овај упит од стране вашег ссх: # хттпд-Т-Д ДУМП_МОДУЛЕС
и покушати да пронађе дефлате_модуле. Ако можете наћи да је напишите овде.

Taurus
31-08-10, 10:18
Шта је ССХ?

kamilkurczak
31-08-10, 10:22
Да ли имате приступ серверу командне линије?
Овде можете да промените, итд сервер
Сецуре Схелл - Википедија, слободна енциклопедија (хттп://ен.википедиа.орг/вики/Сецуре_Схелл)

Taurus
31-08-10, 10:30
О Господе. Само заборавите све ово. Ја не могу да поднесу то више да поднесем. ВБЕТ је само једно велико главобоља за мене. Ништа никада не ради.

kamilkurczak
31-08-10, 10:34
кеш за госте ради нормално - кад гзип је искључен, али ако је гзип је омогућена гост кеш чини добро датотека (на пример индек.зип). Можете да проверите да (форуми / вбет_гуестцацхе / ср).
Овде је проблем са кодирањем и читање овај фајл. Наравно, можемо то поправити али ми треба ваша помоћ. (Могу да провери ваш ССХ)

Ако не можете га проверити за ССХ - Ја ћу покушати да га реши без ње.

Taurus
31-08-10, 10:41
Немам идеју како да провери ССХ ... Сорри!

vBET
02-09-10, 22:50
Хелло - Нашао сам један занимљив ствар. Изгледа да ваш форум је миссцонфигуратед.

Када онемогућите вБуллеитн ГЗИП од АдминЦП опција ГЗИП ХТМЛ излаз онда излаз је увек зиповану. Можете га видети овде:
Гзип тест
НАПОМЕНА: то је јасно описано у СМФ опција:

Ако већ користите мод_гзип или мод_дефлате на вашем серверу, не омогућавају ову опцију.
Дакле, у овом тренутку се чини да сте један од оних на, јер излаз је ионако зиповану. И то је највероватније узрок проблема са вБЕТ гост кеш - то је дупло зипован тако претраживачи се луда са њом.

Када ББ ГЗИП је онемогућен Гост кеш ради, још увек имате неке сукоба и можете онда видите ову поруку о грешци:

Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
Овај конфликт је око кука глобал_цомплете. Почео сам да гледа који мод је у сукобу, али када су оне превише ... Ми можемо да вам помогне када сте одредили који мод ствара овај конфликт. Да бисте то урадили морате да проверите све плугин за глобал_цомплете куку и да ли користи ин_арраи функцију - тада га искључите и проверите да ли грешке још увек дешава. Ако не онда сте пронашли кривца. вБЕТ немају такве функције у нашем код, тако да неки други мод је одговоран за ово. Уколико желите да га пронађете - пре онемогућите ББ гзип (ја то подесио поново баш као што је имао раније). Затим омогућите Гост кеш меморије и изглед. Најбоље је да се први наћи кука који би могли бити криви - онемогућили, укључите Гост кеш и ако проблем и даље постоји, онда брзо онемогућите Гост кеш (тако да корисници неће видети ово питање). Од цоуре сте га тестирати у прегледачу, где нисте пријављени

То је све шта могу да урадим. У овом тренутку се чини да питање због погрешне СМФ конфигурацију - користите ББ ГЗИП и неке друге и шта није дозвољено би вБ документације.
Такође, проблем са гостујућим Цацхе и онемогућите ББ ГЗИП односи се на неку мод сукоба. Ми нисмо одговорни за код осталих модова. Радо ћемо вам помоћи, али прво молим одредити који мод је узрок овог сукоба. Ово такође може да се нису у супротности, али једноставно грешке за тај мод, али када гост кеш је онда ова грешка долази до излаза уместо датотеке са грешкама (шпекулације). У сваком случају - то мора да се утврди и зато што је узроковано другим одбране нисмо одговорни за то. Ми смо већ проводе доста времена на ово питање које се чини да буде само погрешно конфигурације вашег сервера и надамо се да разумете зашто вас прво питати да се одреди који мод ствара сукоб на форуму који има на десетине модс.

Разумем да је за вас би било најбоље да урадимо све, али се надам да ви разумете да смо вБЕТ подршку не све могуће модова и конфигурација сервера подршку. Дакле, ако желите да користите Гост кеш морате прво подесити на одговарајући начин ваш сервер (користите само једну ГЗИП - ВБ или спољни, а не штанд). И пронаћи који мод изазива поруку о грешци (ВБ ГЗИП офф и Гост кеш на) - ми ћемо ту изгледа да вам помогне када сте утврдили који је крив.

Молим вас дајте ваше мишљење.

Taurus
03-09-10, 11:19
Хвала за труд, али ја само могу да издрзе без гост кеш меморије.

vBET
03-09-10, 11:23
Разумети. Ипак имајте на уму да ће вас радо помоћи у решавању овог конфликта, ако се предомислите и желите да користите кеш Гост. Наравно - прво морате да диссабле дупло гзип (видети претходни порст).

Дакле, у овом тренутку смо близу том питању. Ако се предомислите, наставите у овој теми:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1