СДА

Виев Фулл Версион: Već uradio Посебна Обавештење

VGF
18-04-10, 16:36
Нисам ни инсталиран још додатак, али сам мислио на нешто већ ..

"Специјално обавештење" које је опционо да се омогући свим другим језицима на форуму ... осим примарни језик форуму.

Можда нешто као "Наши форуми су првобитно дизајниран за енглески публиком. Дакле, ако преводи нису 100% тачни на вашем језику, извињавамо за ову непријатност."

На овај начин људи ће унапред знати ако се ствари не звуче 100% прецизан када гледате форуму ...

Такође, они неће мислити да су сви објављивање на том форуму је неписмено. Д:)

bhanuprasad1981
18-04-10, 19:28
Мислим да то може да уради вбуллетинс систем подразумевано обавештење:)

VGF
18-04-10, 22:48
Мислим да то може да уради вбуллетинс систем подразумевано обавештење:)

Да, али како да га поменути само са другим језицима, а не главни језик?

vBET
18-04-10, 23:00
Већ је тражио да додате таква могућност за вБЕТ обавештења систем. Не сећају статуса - прихваћена, или у обзир ...

У овом тренутку можете да урадите стављања овог обавештења ручно у одговарајућим шаблон, унутар услов:

<vb:if condition="$_REQUEST['language']">
THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED PAGES
</vb:if>

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1