Виев Фулл Версион: Прихваћено Кравата вБЕТ на вБуллетин језичког система
Било би лепо да повежете заједно изграђена у СМФ језичког система са вБЕТ. На тај начин има више контроле над израз преводи, неке ствари не морају да се покрену преко Гоогле-а да се преведе, а више људске преводи ће постојати и бити прецизнији.
Тако, на пример, ако корисник изабере шпански језик, све поруке и других текстуалних пролазе кроз вБЕТ и све друге фразе, ако и постоје, управља шпанског СМФ језички пакет.
Ово је сјајно предлог:) Ми смо већ такође размишљао о томе - само вБЕТ 4.к троши највећи део времена сада. Али, ми ћемо следеће издање 4.к вБЕТ ускоро и вратити пуну подршку штанд вБЕТ 3.ки 4.к и линија. Ми смо већ где размишљање о томе и ми смо чак и могуће решење (није тестирано). Ово решење је да промените вредност параметра ВБ кода држи језик за преведене странице. То ће учинити ББ узимајући већ преведене фразе. Једно питање - да ћемо морати да промените све фразе из других лануагес од форума језика и ставио га унутар нису преведени области. И то би требало да се уради унутар база података. Тако да је ово теоретски решење. Који је на нашој листи обавеза:)
Радознао да ли је ово и даље на листи обавеза? :)
Да је то:) Имајте на уму да смо имали важнија питања након што је Гоогле је одлучио да ускоро ће бити плаћени. Сада је решено - ми смо такође подржавају Мицрософт превода и да ће бити да ли ће бити потребно. И даље морамо да га додате и да вБЕТ 3.к верзију (сада само 4.к подржава Мицрософт превод). Дакле, ово је највећи приоритет у овом тренутку. Све остале функције ће бити планиране после ове. Али будите мирни - ми ћемо то урадити пре или касније - ја знам да ће пре ће бити боље него касније;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):