Виев Фулл Версион: Решити URL ne rade ispravno kada obracanje u naslov
Vidi primjer: V'mail problemi w/ otkljun V3 na ********* (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ ******** /T194603-V'MAIL-PROBLEMS-W-UNLOCKED-V3- ********* .html)
Zastava linkovi na dnu idu u / ******** /t194603-v'
Sve što je posle ' su prekinuti
U redu, nešto čudno se događa. Pošto je reč m otorola (bez prostora) je procijen na ovom sajtu, url je preusmerena. Za preusmeravanje je ' se pretvara u %27. Sa 27 odsto u url stvari. Ako vam zameniti %27 sa ' youll' vidjeti ono što sam mislio da. Isto ne dogodi na ovom forumu, JA SAM Im' poganje jer URL podešavanja za vbseo ne dopuštaju posebne likovi.
Marcin Kalak
07-05-14, 14:50
Vbseo bi trebalo da smanji ili da zameni specijalnog karaktera. Nisam našao link na tvoj sajt sa posebnim likovi. To vbseo ne zamijeniti negde specijalni likovi u vezu?
Vbseo bi trebalo da smanji ili da zameni specijalnog karaktera. Nisam našao link na tvoj sajt sa posebnim likovi. To vbseo ne zamijeniti negde specijalni likovi u vezu?
Ne, to je ne smeni specijalnog karaktera. Da li znate kako da stvari tako da ne?
Marcin Kalak
08-05-14, 16:30
Br. podržavamo konfiguracija za vbet, ne vbseo.
Br. podržavamo konfiguracija za vbet, ne vbseo.
Yeah - taj' zgodan debeo, znam, ali to postavljanje u vbseo izaziva vbet da ne u konkretnom slučaju :)
Marcin Kalak
10-05-14, 10:52
Su veze sa ' će se pojaviti na sajtu? Ne da uzrok pitanje potrebno je da uđe ' ručno?
Možete pokušati da ubaci pravilo u AdminCP- >vbseo- >Control Panel- >a Setings- >karakter.
Karakter zamena ne radi osim ako skine/zameni ne-engleski likovi u dobar urls je. Ako se okrenuo na prirodno-engleski likovi su uklonio/zamenio
Marcin Kalak
13-05-14, 16:10
Da li ste pokušali da doda pravilo da razumete običaj karakter zamene u AdminCP- >vbseo- >Control Panel- >a Setings- >karakter zameni?
Su veze sa ' će se pojaviti na sajtu? Ne da uzrok pitanje potrebno je da uđe ' ručno?
Da sam je dodao: ' & # 039 ; ' = >' ali to nema uticaja. Takođe sam pokušao promene 'onemogućavaju 'urlencoding' dobar urls ? ' ali to ne radi ispravno.
Jedini razlog zbog koga sam primetio to je zato što Google želi kodirane URL-A i promene enkodiranje u karakter. Na primer iznad 27 odsto je promenjena u ' i onda Google indeksa različitih jezika sa ' u URL-a. U ovom slučaju, URL za se prekidni napon. Ako promenite %27 ' ručno ne preusmeriti na %27.
Marcin Kalak
16-05-14, 09:20
Molim Vas pošaljite mi PM pristup detalji za administrativne CP i vbseo. JA ĆU provjeriti šta je tamo :)
Marcin Kalak
19-05-14, 08:30
Ne morate izvršiti dva koraka od priručnik:
Isključite opciju SEO funkcije- >dinamički meta markica- > 'zameniti 'meta' željene sadržaj? '
Isključite opciju drugih dodataka- >Budi HTML kod- > 'Budi HTML kod'
Prvo ove korake.
Marcin Kalak
28-05-14, 08:46
Нема одговора - сматра питање је нестао. Ако не пишите овде.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):