View Full Version: Riješen URL ne radi ispravno kada apostrof u naslovu
Pogledajte primjer ovdje: V'mail probleme w / otključana V3 na ********* (http://cellphoneforums.net/ ******** / t194603-v'mail-problemi-W- otključana-v3-*********. html)
Do zastave linkovi na dnu idu / ******** / t194603-v '
Sve nakon 'se odsiječe
ok, nešto čudno događa. Budući da je riječ m otorola (bez razmaka) se filtrira na ovim stranicama, url se preusmjeravaju. Na preusmjeravanje 'se pretvara u 27%. Sa 27% u URL stvari raditi. Ako zamijenite% 27 s "vidjet ćete što govorim. Isto se ne događa na ovom forumu, pretpostavljam zato što postavke URL za vbSEO ne dopuštajući posebnih znakova.
Marcin Kalak
07-05-14, 14:50
vBSEO treba rezati ili zamjena posebnih znakova. Nisam našao link na svoju stranicu sa specijalnih znakova. Nemojte vBSEO nije zamijenio negdje posebnih znakova u linku?
vBSEO treba rezati ili zamjena posebnih znakova. Nisam našao link na svoju stranicu sa specijalnih znakova. Nemojte vBSEO nije zamijenio negdje posebnih znakova u linku?
Ne, to se ne zamjeni posebnih znakova. Znate li kako postaviti stvari tako da ne?
Marcin Kalak
08-05-14, 16:30
Ne Podržavamo konfiguraciju vBET, a ne vBSEO.
Ne Podržavamo konfiguraciju vBET, a ne vBSEO.
Da, znam, ali ta postavka u vbSEO uzrokuje vBET uspjeti u konkretnom slučaju :)
Marcin Kalak
10-05-14, 10:52
Jesu li veze s "pojavit će se na licu mjesta? Je li to uzrok problema za koje je potrebno unijeti 'ručno?
Možete pokušati umetnuti pravilo u AdminCP-> vBSEO-> Control Panel-> Opći Podešavanja-> Zamjena znakova.
Zamjena lik ne radi, osim ako Uklonite / Zamijeni neengleskog znakova u URL-ova je na. Ako je uključen onda, naravno, ne-engleske znakove zatim su uklonjene / zamjenjuje
Marcin Kalak
13-05-14, 16:10
Jeste li pokušao dodati pravilo definirati svoj Custom Znak Replacements u AdminCP-> vBSEO-> Control Panel-> Opći Podešavanja-> Zamjena znakova?
Jesu li veze s "pojavit će se na licu mjesta? Je li to uzrok problema za koje je potrebno unijeti 'ručno?
Da sam dodao ovo pravilo:'' '=>'', ali to nema nikakvog utjecaja. Također sam pokušao mijenja "onemogućiti" urlencoding "u URL-ovima?" ali to ne radi kako treba.
Jedini razlog zbog kojeg sam primijetio to je zato što Google htjeli uzeti sa kodiranjem URL-a i promijeniti kodiranje na karakter. U gornjem primjeru% 27. mijenja se ", a zatim Google indeksira različite jezike s 'u URL-u. No, u ovom slučaju URL-a su se gušeći. Ako promijenite% 27 na 'ručno ne preusmjeriti na 27%.
Marcin Kalak
16-05-14, 09:20
Molim vas pošaljite mi pm korisničke podatke da Admin CP i vBSEO. Ja ću provjeriti što se tamo događa :)
Marcin Kalak
19-05-14, 08:30
Nemate izvršiti dva koraka od priručniku:
Isključite opciju SEO Funkcije-> Dinamički metaoznake-> "Zamjena" Meta ključne riječi 'sadržaj? "
Isključite opciju Ostala oprema-> Čišćenje HTML Code-> "Čišćenje HTML Code"
Prvo napraviti ove korake.
Marcin Kalak
28-05-14, 08:46
Bez odgovora - smatra problem je nestao. Ako ne pišite ovdje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):