СДА

Виев Фулл Версион: Решити Poruka administrator veba alata za netačan nasilnog-smenjuju markica

tavenger5
26-10-13, 13:08
Dragi administrator veba,

Primetili smo da na broj stranice na vaš sajt i nasilnog-smenjuju-hreflang je neispravna. Na primer:

Posebno, čini se da se problem sa nestalim ili neta dostupnosti koji povezuje (kada je veza sa stranice na stranicu hreflang B, mora da postoji veza od B do A kao i). Kada je naše algoritmi otkrivanja kontradiktorne signale na ovim stranicama, oni mogu da indeksiranje i rangiranje odluke da ne utakmice šta vam cilj.

Da nauče više o nasilnog-smenjuju-hreflang, pogledajte sledeće pomoć centar: https://support.google.com/webmasters/answer/189077

Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako da riješe ovo pitanje, molimo vas da posetite našu pomoć Forum:

Google grupe (http://productforums.google.com/forum/#!categories/webmasters/internationalization)

S poštovanjem,
Gugl potrazi kvalitet tima

Nema sumnje zato što je preveden URL nije bili uključeni u markica. Može se opcija je dodao da samo isključite prevod URL-a ? Verujem da će rešiti mnogo problema sam da.

vBET
29-10-13, 00:25
Ovde se ne radi o prevod dobar urls. Ovo je samo o hreflang smenjuju u vezu i možete jednostavno pretvoriti od strane Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

Takođe obratite pažnju da prouzrokuju oslabljenje njenog proizvodnog potencijala prevod URL-A će imati loš uticaj na vaše SEO (nedostatak prevedeno prema vremenu u URL), tako da je savetovao da ne to. Ako ste još uvek žele, onda je to dovoljno da se ne integriše sa vbseo ako vaše veze su od vbseo (neki mogu da se dogode loše stvari - to nije savetovao i ne testirani). I u slučaju rodna prijateljski URL-A dovoljno je da onemogući neke udice (ista stvar, mi se ne da detalje sada, samo kada je to potrebno).

Marcin Sviečicki (Marsin Swiesiski), takođe će provjeriti kako se smenjuju. Mi smo pre i sada za goste dobar urls pod zastave su već ostvareni prevode, tako da ne preusmeravanje desi (za logiran korisnicima da nemaju smisla i da je bolje da za samo preusmeriti ako ikada jezik switch će se desiti za kao korisnik). Ali možda zaboravili smo o. Mi ćemo provjeriti to na našoj strani. Sada je ulaza za vas samo da onemoguće.

Marcin Kalak
29-10-13, 21:19
Molimo vas da povezanost sa lokacijama na kojima alternativa markica se ne slože između sebe.

tavenger5
29-10-13, 23:32
JA nikada nije dobio URL-a je da prevede na pravi način zastave veze. Ovde je stranica gdje se to dešava: Galaksije Napomena 3: onemogućavaju 'moj Magazin'? (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ ******* -galaksije/t365731-galaxy-napomena-3-onemogućavaju-moj-magazin.html)

Marcin Kalak
31-10-13, 14:40
OK, mi smo se radi na ovom pitanju.

tavenger5
03-11-13, 15:12
FYI, obnovljeno je najnovije verzije, potpunosti prihvatila islamske ciljeve do yandex, i ja još uvek ne može da dobije zastavu i/ili ponovo smenjuju veze. Moj život se sve i gost cache memorije je timeout u 3600 sekundi.

Ovde je primer stranice koji je preveden, ali zastava linkovi/smenjuju tag linkovi nisu povezani URL odrazilo zavisnih
Kako da: ******* Galaksije S4 Mini: prebacivanje kontakata sa naknadno utvrđeni na Sertifikat izdao SGS4 Mini (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ ******* -GALAXY/T365916- ******* -GALAXY-S4-MINI-TRANSFERRING-CONTACTS- naknadno utvrđeni -sertifikat izdao sgs4-mini.html)

Spanski stranice linkovi
[URL=HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ES/*******-GALAXY/T365916-*******-GALAXY-S4-MINI-TRANSFERRING-CONTACTS-******-SGS4-MINI.HTML](ES

tavenger5
03-11-13, 15:13
Dobar, te momai zaista treba da uradi nešto o vašim reč filtera ...

tavenger5
03-11-13, 15:16
Primjer upotrebe je povezana sa stranice iznad:

Galaksije Napomena 3: onemogućavaju 'moj Magazin'? (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ ******* -galaksije/t365731-galaxy-napomena-3-onemogućavaju-moj-magazin.html)

Vezu sa španski stranice:
[URL=HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ES/ ******* -galaksije/t365731-galaxy-napomena-3-onemogućavaju-moj-magazin.html] (Espa

Marcin Kalak
04-11-13, 16:52
Da li su omogućili korišćenje baza podataka cache memorije i onemogući čišćenje cache memorije u AdminCP - > vbet Cache memorije - > baza podataka Cache memorije?

tavenger5
05-11-13, 19:52
Da li su omogućili korišćenje baza podataka cache memorije i onemogući čišćenje cache memorije u AdminCP - > vbet Cache memorije - > baza podataka Cache memorije?

Da, i da

Marcin Kalak
06-11-13, 17:57
Molim Vas pošaljite mi PM pristup detalji za administrativne CP, baze podataka i FTR -A. JA ĆU provjeriti šta je tamo :)

tavenger5
07-11-13, 16:26
********** Poslao .

tavenger5
07-11-13, 18:27
********** Poslao .

Marcin Kalak
08-11-13, 13:06
Da prevede smenjuju linkovi za goste omogućiti AdminCP- >vbet- >gost Cache memorije- >koriste punu fajl Cache memorije za goste. Ovo omogućava da sajt da gosti neće morati da se ostvareni svaki put i ubrza vaše stranice. Sledeća verzija će rese to kako se ne prevode smenjuju linkovi ne pojavljuju na sajtu.

tavenger5
08-11-13, 20:56
Da, da je prethodno omogućili, ali sam ga je zbog ove greške: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/3774-webpage-has-redirect-loop-guests.html

Ive' nikada nisu ni videli URL za prevode za goste.

tavenger5
12-11-13, 19:34
I omogućio gost cache memorije ponovo jer google page odziv metak kroz krov.

Svaki uvid u to i kada mogu očekivati smanjenje za nasilnog-smenjuju markica?

Da li postoji nešto pogrešno u kasnijem periodu moj kraj da sprečava zastava URL iz prevedene?

Marcin Kalak
12-11-13, 21:28
Omogućiti gost cache memorije ne bi trebalo da izazove probleme sa http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/3774-webpage-has-redirect-loop-guests.html.
Da prevede alternativni markica mora da omogući AdminCP- >vbet- >gost Cache memorije- >koriste punu fajl Cache memorije za goste.
U sledeće saopštenje ne prevode markica neće biti je dodao da sajt.

tavenger5
13-11-13, 02:40
Pravo, nego čak i za upotrebu potpuno fajl Cache memorije za goste omogućili zastava URL i nasilnog-smenjuju markica se ne prevode.

Marcin Kalak
13-11-13, 18:13
Prevodi za alternativni linkovi su pronađeni predmeti dolaze iz baze podataka cache memorije. Prevodi alternativni linkovi ne zlocinu korišćenje prevodilaca api vezom za lako preuzimanje novih programa. Linkovi su poslali da prevodilac api vezom za lako preuzimanje novih programa kada neko ušla u strana u tom jeziku. Cilj je da se smanje troškovi prevođenja.

tavenger5
13-11-13, 19:39
U redu, mislim da nesto je bukvalno sve izgubili u prevod ovde.

JA shvatam kako sve radi. SAM pregledala kako zastava dobar urls bi trebalo da bude prevedena (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-3.html#post13517) samo kada gosti su stranice. Problem je, oni nisu prevedene. To nije zato što sam od kvota, to je zato što se nešto ne radi kako treba.

Пример:
Engleski stranice: ** spektra apn 2 promene podešavanja (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ /T366482- ** ** -spektra-2-promena-apn-settings.html)
Zastava URL na toj stranici za francuski: http://cellphoneforums.net/**/fr/t366482-**-spectrum-2-change-apn-settings.html
Zastava URL na francuski treba: (Françau) ** spektra 2 modifikacija des paramètres de l'apn (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/FR/ /T366482- ** ** -spektra-2-modifikacija-des-param%C3 %A8pojedinačnu-de-l-apn.html)

Napomena da je zastava URL-A u nisu prevedeni URL je uprkos strana se prevode. Gost cache memorije je oslobođen od prevoda.

Marcin Kalak
14-11-13, 20:04
Prevedeno URL prvo mora da se nalazi u bazu podataka cache memorije. Zastave prevode kada je adresa je već preveden u bazu podataka cache memorije.

tavenger5
15-11-13, 19:11
U Redu - ono što bi prevedeno URL u bazu podataka cache memorije? Na primer JA oglaen iznad URL za prevode, ali zastava linkovi nisu, tako da li to znači da oni nisu u bazu podataka cache memorije?

Marcin Kalak
18-11-13, 20:36
Nemamo opciju za dodavanje podataka cache memorije samo preveden url - cache memorije je omogućena ili ne. Mi ne podržavaju ova razlika. Ako URL-A prevedena je i zastava neće biti preveden onda URL nije u bazi podataka cache memorije.
Tako preuzimanja: radi samo za goste, sa zahtevima za prevod - za razloge. Više informacija: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-3.html#post13517

tavenger5
19-11-13, 21:21
U Redu - I sve sto je navedeno u čpp, kao što je ranije rečeno, ali zastava URL-A u nisu prevedene.

tavenger5
19-11-13, 21:25
U redu, mislim da nesto je bukvalno sve izgubili u prevod ovde.

JA shvatam kako sve radi. SAM pregledala kako zastava dobar urls bi trebalo da bude prevedena (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-3.html#post13517) samo kada gosti su stranice. Problem je, oni nisu prevedene. To nije zato što sam od kvota, to je zato što se nešto ne radi kako treba.

Пример:
Engleski stranice: ** spektra apn 2 promene podešavanja (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ /T366482- ** ** -spektra-2-promena-apn-settings.html)
Zastava URL na toj stranici za francuski: http://cellphoneforums.net/**/fr/t366482-**-spectrum-2-change-apn-settings.html
Zastava URL na francuski treba: (Françau) ** spektra 2 modifikacija des paramètres de l'apn (HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/FR/ /T366482- ** ** -spektra-2-modifikacija-des-param%C3 %A8pojedinačnu-de-l-apn.html)

Napomena da je zastava URL-A u nisu prevedeni URL je uprkos strana se prevode. Gost cache memorije je oslobođen od prevoda.

Ponovo, vidi gore. Sam ili ne postavljanje nešto ispravno ili da postoji bug u softveru sprečavanje zastave koji pokazuju da je preveo URL.

Marcin Kalak
20-11-13, 17:27
OK, JA probi ovog pitanja.

tavenger5
21-11-13, 20:45
OK, JA probi ovog pitanja.

Hvala vam - ako to pomaze, moj forum je charset ISO-8859-1

Marcin Kalak
23-11-13, 13:26
U pitanju je da vaš ronilačkom parse_templates je izazvala je suviše brzo. Molimo vas, vas ažurirati vaš Vb. Zavrsetak projekta predviđen

tavenger5
23-11-13, 19:58
U pitanju je da vaš ronilačkom parse_templates je izazvala je suviše brzo. Molimo vas, vas ažurirati vaš Vb. Zavrsetak projekta predviđen

Nisam siguran šta to znači. Da li znači modernizirati za vbulletin 4.2.2 ? Kakva je razlika između 1.4.12. 4.2.2 i o tome kako je parse_templates obradili?

tavenger5
23-11-13, 20:00
... Ili da li znači update izvršenje naloga 'generiše zastave' koja koristi parse_templates ronilačkom?

Marcin Kalak
25-11-13, 21:22
Izvršenje naloga kako bi promene za mnogobrojan plow Pokazati koji se ti u okviru ronilačkom. Izvršenje naloga ne menja kako bi udice. Na našem testu foruma ronilačkom radi pravilno. vb dozvolu nema vremenskog roka, tako da možete da uradite upgrade. Vaš verzija vb je dugo bio od dana tako da preporučujem izvršenje. Mislim da će se to pitanje reši, ako se to ne radi onda ćemo gledati dalje.

tavenger5
27-11-13, 00:56
Tako u 4.2 izvršenje naloga parse_templates ronilačkom drugačiji?

Na žalost ažuriranja na 4.2 je ogroman zadatak kao da će prekinuti nekoliko addons da koristim.

tavenger5
27-11-13, 21:48
Provjerio sam class_bootstrap.php i parse_templates ronilačkom je na istom mestu u fajl u oba 1.4.12. i 4.2.2 . Da li nam mozete reći o onome što je dovelo do problema sa da i to izvr{avawe je rano?

Marcin Kalak
28-11-13, 16:28
Podržavamo najnovije verzije i vbet prilagođava najnoviju verziju. Svaka verzija sadrži dosta promena. Ukoliko želite da ažurirate i još uvijek imate ovo pitanje onda ćemo se da vam pomognemo.

tavenger5
29-11-13, 20:32
Neću da ažuriranje vbulletin, i provode puno vremena čini tako, osim ako ja znam da je ažuriranje idu da se to pitanje reši sa zastavama. Da li ste 'mislim da' to će riješiti pitanje. MI je potrebna potvrda o tačno ono što je dovelo do problema i da će se to pitanje reši.

Marcin Kalak
03-12-13, 21:10
Mi podržavamo najnoviju verziju. VB4 je životno dozvolu, pa vas molimo da ažurirate. Ako ovo pitanje ostaće onda možemo pomoći, jer sada izgleda da je kriva za stare, with unsuperted method verzija.

tavenger5
04-12-13, 02:47
Mi podržavamo najnoviju verziju. VB4 je životno dozvolu, pa vas molimo da ažurirate. Ako ovo pitanje ostaće onda možemo pomoći, jer sada izgleda da je kriva za stare, with unsuperted method verzija.

U redu, da li mi mozete re šta će sa stara verzija?

vBET
05-12-13, 00:15
U redu, da li mi mozete re šta će sa stara verzija?

To je stara i da razlikuje novu, i ne podržava, od vbet4.x je testiran na najnoviji vb4 verzija. Kada ćete imati najnovije vb4 verzija i pitanje će se i dalje postoji ćemo vam rado pomoći.
U ovom trenutku možemo pretpostaviti da nema ništa loše vbet od ovo pitanje ne može se pojavljuje na najnoviji vb verzija.
Ne postoji bug u vbet4.x - vi ste samo koriste na ne kompatibilnog starog vb4 verzija. Pogrešno gorivo za pogrešno engine - ne službe, samo pogrešno koriste.

Molimo da ažurirate vb4 na najnoviji vb4 verzija.

Ako ne postoji bug u podržala vb verzija, mi ćemo to razmotriti pitanje zatvoreno, s obzirom da ne postoji problem sa vbet, samo sa pogrešne upotrebe i već ste dobili rešenje za to.

Marcin Sviečicki (Marsin Swiesiski), - molimo da zatvori kartu ako neće biti novi ulaz u narednih nekoliko dana (bug postoji na najnoviji vb4 verzija).

Mi smo već dali ste podršku - ako ne želite da ga koristite to je tvoj izbor. Mi poštujemo naše klijente - mi smo takođe poštuju da više volite da pitanja umesto koristeći našu podršku koja je već dao.
Ovo nije chat soba i naše osoblje će zatvoriti ovu kartu, od rešenje je već dao i za sada mi je potvrda da je najnoviji vb4 verzija da je sve OK.

Zahvaljujući za vaš doprinos.
Nadamo se da ćete i vi odlučiti da koriste podršku koju ste je tražeći.
Da ne - i dalje zahvaljujući za razumevanje da ne postoji ništa za dodati u ovoj oblasti, dok koristite podršku umesto da ponovi sve vreme koje želite i ne koriste kada.

Marcin Sviečicki (Marsin Swiesiski), će nastaviti da podržava ovu kartu u narednih nekoliko dana i odgovor samo kada ćemo imati tvoj komentar da je najnoviji (podržan) vb4 verzija je takođe postoji. Ako ne će biti zatvorena.

tavenger5
05-12-13, 16:34
Ne tražim vas da rese problem sa with unsuperted method vbulletin verzija. Molim vas da mi kažete gde je problem, i potvrditi da je, u stvari, problem sa 1.4.12. tako da ja mogu da popravim. Youve' samo mi je rekao da bi to moglo da bude problem sa 1.4.12. . MI treba da znamo da je to problem pre nego što odem na moj način da ažurirate vbulletin.

Kao što je navedeno, neću da idem preko problema za nadogradnju vbulletin ako ne moram. Da bi koštao me znatnu količinu vremena i novca za ažuriranje drugih običaj modstar. Imate login za moj sajt. To bi trebalo da bude lako za vas da mi recite šta će sa parse_templates ronilačkom. Na primer, x fajl se razlikuje između 1.4.12. i 4.2.2 . Ili parse_templates treba da izvrši pre x ronilačkom.

Ive' je vaš proizvod od početka i upravo sam ponovo moj licence. JA bi vas očekuju da će se dugogodišnji korisnik sa malo više poštovanja.

Opet, sve što je potrebno da se istakao je u pravom smeru. Ne tražim da se prepravi na celu ministarstva odbrane da rade sa 1.4.12. . JA iskreno ne mislim da je ovo je apsurdno zahteva posebno uzevi u obzir JA sam dugo vremena.

Marcin Kalak
06-12-13, 13:38
Naš proizvod je prilagođen najnoviju verziju vb, nemoguće je da bi se proizvod za sve verzije.

tavenger5
07-12-13, 14:53
Možda je prevod ne prolazi kroz, ja ne znam, ali za 5. vreme ne tražim da promenimo ništa sa proizvod. JA sam prosto traži da mi recite šta je najnovija u 1.4.12. !

Marcin Kalak
10-12-13, 20:53
U vašu verziju vb red udice je loše. U najnovijoj verziji vb ovaj problem ne desi. Ovo nije pitanje vezano za vbet, ali sa Vb. Zavrsetak projekta predviđen Mi podržavamo vbet i njenu integraciju sa najnoviju verziju vb i drugim mnogobrojan plow Pokazati koji se ti.

tavenger5
12-12-13, 20:27
U vašu verziju vb red udice je loše. U najnovijoj verziji vb ovaj problem ne desi.

U redu. Koji ronilačkom na koga mislite? SAM pregledao class_bootstrap.php i parse_template/process_templates_complete udice su na istom mestu u 4.2.2 u 1.4.12. . Isto važi i za global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown i odgovarajuće datoteke.

Ovo nije pitanje vezano za vbet, ali sa Vb. Zavrsetak projekta predviđen Mi podržavamo vbet i njenu integraciju sa najnoviju verziju vb i drugim mnogobrojan plow Pokazati koji se ti.
JA znam.

tavenger5
13-12-13, 14:30
Dobro, nisam se modernizirati za 4.2.2 , jer sam bio umoran od čekanja na odgovor. Sada imam ceo novi niz problema: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3835-translated-pages-blank-not-redirecting-translated-url.htm

Marcin Kalak
13-12-13, 21:02
OK. JA SAM odgovarao na vas u tome tema.

tavenger5
13-12-13, 21:15
Zahvaljujući. Ta pitanja su ispravljene.

Sada, ako sam nešto nedostaje, JA sam i dalje ne vinje zastave i nasilnog-smenjuju markica se prevode. Oni su kao što su bili na 4.2.2 na 1.4.12. .

Marcin Kalak
16-12-13, 14:46
OK. Radimo i test ovog pitanja.

Marcin Kalak
18-12-13, 20:01
OK. I pronašli rešenje. Redosled udice u vas je različita od nase, iako imamo isti verzija Vb. Zavrsetak projekta predviđen
Brzo popravljanje situacije za ovo pitanje:

Ode u AdminCP- >mnogobrojan plow Pokazati koji se ti & proizvode >Plugin Manager- >proizvod : vb preduzeće Prevodilac
Uređivanje plugin prevede link za konac
Promena lokacije u ronilačkom fetch_threadinfo
Zameniti php kod na ovom zakonu:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
Save the Shildren plugin.

Nakon čišćenja mina gost cache memorije alternativni markica bi trebalo prevesti ispravno.

tavenger5
18-12-13, 21:56
Nakon čišćenja mina gost cache memorije alternativni markica bi trebalo prevesti ispravno.

DA!! Na kraju!! Radila!

Svaku ideju zašto udice su različite da počne sa?

Marcin Kalak
19-12-13, 18:29
Drago mi JA vam pomoći.
JA sam i dalje traži uzrok različitih izvršenja ronilačkom.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1