Виев Фулл Версион: О кеш табела у бази података
Cybershaolin
31-01-10, 08:24
Само питање тако, шта ако ја не користим кеш уопште вБЕТ? Је сачувати је за брисање свих табела у вези са кеш? Приметио сам много нових табела (156 табела у поређењу са 3 табеле у 3.2.2 верзији!) Су додати у мојој бази података у односу на кеш функционалност ...
Нема смисла да га уклоните. Не можете да користите кеш сада, али можда ће у будућности. Празна, не користи табеле немају апсолутно никакав утицај на перформансе система.
Cybershaolin
31-01-10, 23:15
Ја не планирате да је користите на свим, чак и у будућности. Али, моје питање није баш да пита да ли је имала утицаја на перформансе система или вБЕТ перформансе или не, што нисам расправљати о ... Само сам хтео једноставан одговор да ли бих могао да уклони столове или не. Само желим да знам да ли ће то престати са радом ако вБЕТ не користим кеш уопште.
Ово је из личних разлога и мом мишљењу, то је то. Имам своје разлоге што нису тако велике количине табела у мојој бази података, можете разумети ово?
Cybershaolin
02-02-10, 03:28
Дакле, то је сигурно? Само обичан одговор молим вас? :)
Нисмо га пробати али како знам код би требало да буде безбедан. Пре него што се користи кеш је увек чекирана да ли је на. Дакле, ако сте је онемогућио онда вБЕТ не би требало да икада иде у код са кеш упита. Ту је "треба", јер као што сам написао нисмо сами пробају.
Cybershaolin
07-02-10, 00:53
Хвала. Ја ћу вас обавестити да ли сам икада пробати.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):