СДА

Виев Фулл Версион: Решити Забрањен од Гоогле-а?

tavenger5
18-01-10, 17:39
Сам има проблема са Апацхе процесима заглављен у раду државних после надоградње синоћ. У овом тренутку не могу да ништа да преведете. Ја сам чак покушао враћањем на 3.2.2. Процеси само седети тамо док не добијем 504 пролаз тајмаут грешку.

Да ли је могуће Гоогле је забранила ИП адреса? Ако је тако како да кажем?

Све је било у реду док се не ради ми кеш је ослобођен уз ажурирање: (

tavenger5
18-01-10, 18:15
Пронађено одговор: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак.хтмл # пост9

Проблем је мој сервер је само даје одговор на "504 капије тајмаут". Од других да видим много, много Апацхе процеса у Ш (радни) наводи да су језик УРЛ. Нема података се уноси у кеш. : (

tavenger5
18-01-10, 18:57
Добро - мислим да сам га схватио. Негде сам потпуно превидео. Мој заштитни зид!
Требао сам знати да 1.000 с захтева минута би сте изазвао услов у мој заштитни зид. Као резултат тога, мој сервер блокиран Гоогле-да се врате резултате! ДОХ!

Мислим да све ради у реду сада.

vBET
19-01-10, 20:22
Сјајно је чути:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1