PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Zakázaný od Google?

tavenger5
18-01-10, 17:39
Bol som problémy s procesmi Apache uviazol v práci štáte po modernizácii v noci. V tejto chvíli nemôžem nič prekladať. Dokonca som sa snažil návrat k 3.2.2. Procesy len tak sedieť, kým som si 504 bránu chyby vypršaní časového limitu.

Je možné, Google má zakázané IP? Ak áno, ako vám môžem povedať?

Všetko bolo v pohode, kým mi vyrovnávacia pamäť bola vymazaná s update: (

tavenger5
18-01-10, 18:15
Našiel odpoveď: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9

Problém je, môj server je len dávať odpovede "504 brána timeout". Iné, než to vidím hŕbu procesov Apache W (pracovné) uvádzajú, že majú jazyk URL. Žiadne dáta je zapísaná do pamäte. : (

tavenger5
18-01-10, 18:57
V poriadku - Myslím, že som na to prišiel. Niekde som úplne prehliadol. My firewall!
Mal som vedieť, že 1000 je žiadosťou min by to vyvolalo stav, môj firewall. V dôsledku toho sa môj server zablokovaný Google návrate výsledky! DOH!

Myslím, že všetko je v poriadku teraz.

vBET
19-01-10, 20:22
Skvelé počuť:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations