СДА

Виев Фулл Версион: Решити Након надоградње ранкбадгес добија одузети.

Taurus
21-05-11, 08:24
Сада имам велики проблема са мојим удовима. Од надоградњу свако наставља да губе додатно ранкбадгес. Ови се је ручно додати као додатна корисничке групе. Али у тренутку црон ради за ажурирање редове свако губи ручно унетих оне. То се није догодило пре него што ово ажурирање.

Молимо Вас да обавестите!

Хвала.

vBET
22-05-11, 16:32
Хи. Пре него што ову исправку вБЕТ нису користили групе уопште. вБЕТ4.3.0 верзија је официалли сматра нестабилна бета верзију, тако да проблема са новим фунцтионалисиес може да се деси. Жао невоље, ми ћемо радити да га реши.

Молимо Вас да више информација о ранкбадгес. Да ли је то матерњи ББ функционалност или из неких мод? У штанд случајевима - где наћи? Који црон задатак уклања? Да ли то утиче на друге додатне корисничких група или само оне који се односе на ранкбадгес? Да ли је то се деси када црон задатак ради са вБЕТ диссаблед?

Taurus
22-05-11, 16:51
Је само да је постављен као подразумевани Корисничке групе вБуллетин. Редовима, итд Нема Мод. Ја стварно не разумем зашто вБЕТ сада користи корисничке групе?

kamilkurczak
23-05-11, 20:00
Који црон задатак уклања? Да ли то утиче на друге додатне корисничких група или само оне који се односе на ранкбадгес? Да ли је то се деси када црон задатак ради са вБЕТ диссаблед?

Ако је ово ББ подразумевану опцију - напишите која подешавања треба да подесите да се реподуце на пробном форуму? Ако га описали за мене - ја ћу покушати да исте резултате као и ви.

Хвала

Taurus
24-05-11, 04:27
Ажурирање корисничког чинова и титула црон уклања. Са вБЕТ онемогућен је у реду.

Како објаснити ово? Хммммм

Креирао сам доста додатних корисничких група, и ове добија ранкбадге (који су повезани на Корисничке) Сада се чини да, када постоји више од једног или два додатна Корисничке додао (ручно) да члана, када црон покреће, она одузима оне ручно оне.

Надам се да разумете.

Taurus
24-05-11, 11:33
Ово сада постаје велики проблем за мене. Имам више од 50 000 чланова, и морате разумети да морам да ручно додати ове Корисничке групе свакодневно у овој фази. Зар нема начина за мене ручно да искључите ову Корисничке вБЕТ сада додаје? Ја чак и не разумем зашто сте ово?!?

vBET
24-05-11, 17:27
Је само да је постављен као подразумевани Корисничке групе вБуллетин. Редовима, итд Нема Мод. Ја стварно не разумем зашто вБЕТ сада користи корисничке групе?

Ово је овде затражио:

Ја разумем да је велики проблем за вас. Да би се што је брже могуће само ми молим АМ Ваш приступ детаље Администратор КП и ФТП. Такође, молимо Вас реците ми који тацно корисничкој групи могу овде додати, а које управо црон задатак (по имену), морам да покренете да бисте видели проблем. Ја ћу провери и исправи га на месту - то ће дати најбрже резултате. Ја ћу ово средити лично и то данас, ако ме послати детаље довољно брзо (ја ћу бити на располагању за 4-5 више сати данас, са 1 паузом сада). Ако не желите да делите податке приступ, тада још увек морам детаље како да конфигуришете наш форум тест да видим ефекат.

Такође још једно питање да правилно разумео питање - да ли Корисничке групе су уклоњене (тако корисничкој групи нестати са форума) или само задатак корисник корисничкој групи нестаје. Тако да је потребно да додате Корисничке поново или доделити кориснику корисничкој групи поново?

Taurus
24-05-11, 17:54
Хвала Михал. АМ послат.

Оно што ја видим све однели црон је мој "Легенда" и "Кстреме" Често Постављана Питања / чинова. Ја стварно не знам како то да објасним. Надам се да можете видети на мом форуму. Ја такође нисам баш сигуран који црон-у. Али сваки дан, после додавања ових ручно, они су поново отишли. Тако да сам претпостављам да мора да се црон ажурирање усертитлес и редовима.

Хвала за помоћ!

vBET
29-05-11, 20:24
Као што сам написао у пм - Проверио сам све дневне црон задатке на форуму и ништа нису нашли. У овом тренутку нисмо у могућности да репродукује проблем, тако да нисмо у могућности да раде на томе. Такође, као што сам ти написао стварно доупт да је вБЕТ питање - имате проблем да само неки посебан корисници губе Корисничке групе и други не губе исто Корисничке групе - ако би било нешто што аутоматски највероватније да ће утицати на све кориснике са овим корисничке групе . Проверио сам вБЕТ код Корисничке поново и нашао сам ништа што може да доведе до овог питања. Дакле, можда је узроковано неким радњи оне кориснике - молимо вас да разговарате са њима сазнали је био тамо неке заједничке акције предузете.

Убрзо - Не верујем да је вБЕТ кривица, и даље сам спреман да проверите детаље када нам дају информације како да репродукује проблем. Ја двоструко провери све дневне црон задатке на форуму и ништа нису нашли. Молимо Вас да нас детаљније информације како да репродукује проблем.

Taurus
01-06-11, 09:49
У реду, за 2 дана, вратио сам се старом вБЕТ. Ни један проблем у ова 2 дана. Синоћ сам унапређен, и јутрос сам морао да поново додавање корисничких најмање 10 чланова. Она мора да има неке везе са додатним Корисничке вБЕТ сада и додаје. Дакле, молим вас реците ми како да уклоните те у потпуности од вБЕТ јер ја не могу наставити овако. Хвала.

vBET
06-06-11, 20:38
Цео код око Корисничке групе имате на фајл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп.

Постоји само једна функција која се користи као реакција на СМФ логике (за куке: усердата_пресаве) и име функције је вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп (7 утакмица).

Друга 2 функције у фајл који прави промене се користе за уклањање вБЕТ Корисничке групе током вБЕТ УН-инсталације и нигде другде.

Дакле, ако је погрешно због вБЕТ, онда може бити само због функције вбет_цхангеДефаултЛангуагеГроуп. Ништа друго није било каквих промена на корисничке групе.

Дакле, ако желите да га искључите, онда најједноставнији начин је да се само онемогућити "Подесите одговарајуће Дефаулт Лангуаге групе" додатак. Али ово ће онемогућити аутоматско руковање за вБЕТ корисничке групе. Дакле, ако желите те да се уклони само га уклони од Админ ЦП.

Препоручујемо само да прво онемогућили додатак. Ако пронађете ваш проблем нестане, онда можемо да га проверите поново (ми и проверио већ два пута), још увек имамо исту ствар - ми не знамо како да репродукује проблем.

Такође можете да проверите остале плугин за куку усердата_пресаве и промените извршење би да се изврши пре / после вБЕТ плугин-а.

Taurus
09-06-11, 00:46
Након онемогућавање да плугин ради и без њега око 48 сати сада, нисам опет имао ово питање. Тако да мислим да би било претпоставити да је то зато вБЕТ додаје и додатне корисничке групе, и ако имате неколико већ, из неког разлога остали добија одузето са неким црон ради. Д, то звучи помало нејасно знам, али без додатак је све добро поново.

vBET
09-06-11, 01:16
У реду, тако - ми ћемо га проверите поново. Ово је била једина промена које сте направили - онемогућавање плугин? Да ли вБЕТ Корисничке групе су још увек на форуму или сте уклонили оне? Шта је тачно верзија вашег вБулеттин (желимо да пажљиво погледате, не само у наш код, али иу окружењу кука)?

Taurus
09-06-11, 01:44
Да, то је једина промена сам направио. И ја сам узео крпеља из Корисничке за вБЕТ. Али, они су и даље ту ипак. Да ли постоји једноставан начин да уклоните те? Зато што заузима пуно простора.

vBET
09-06-11, 11:38
И ја сам узео крпеља из Корисничке за вБЕТ.
Шта то тачно значи? Сте шта?

О уклањању вБЕТ групе - можете да урадите од Админ ЦП у СМФ опције, или извршавање функција вбет_ремовеДефаултЛангуагеГроупс из / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп

Имајте на уму да ако уклоните оне које неће бити але да погледате детаљније питање, јер се то дешава само на вашем форуму.

Taurus
10-06-11, 14:56
Шта то тачно значи? Сте шта?

Ја искључени из Корисничке групе вБЕТ. Као када изаберете корисника у АЦП имаће крпеља / знак по рецимо "шпански" као додатну корисничке групе. То сам искључени.

vBET
16-06-11, 16:43
Као што сам вам написао у ПМ ми још увек не знамо шта је разлог овог питања на форуму. Ипак сам направио неке измене у вБЕТ кода у овој области. Тренутно вБЕТ ће руковати Корисничке групе Корисничке групе само када неки променити или када корисник подразумевани језик цханес. Тако да је у куку је додат услов:

if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Немам појма ће помоћи да се ваш проблем, јер не знамо шта је узрок. У сваком случају могуће је да ће то помоћи. Као што сам вам написао у ПМ, у историји често промене корисничких група из Испред колоне је ослобођен - можда због тога што оне у којима не учитава из базе података уопште. Са овим стање у таквим случајевима вБЕТ не ради ништа, јер се у кабини случајевима када корисник мења податке Усер ЦП или админ Админ ЦП, онда Корисничке групе су учитан.

Ово ће бити укључени у следеће издање, па проверите га. Ако то неће онда радити ћете онемогућити кука опет и ми ћемо се истрага поново.

Молимо потврдите након ажурирања то помоћи.

ЕДИТЕД - то је потврђено. За брзо поправити молим:
1. Иди на Админ ЦП -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер
2. Пронађи кука именовани скуп одговарајућих Дефаулт Лангуаге групе за куку усердата_пресаве и изаберите ставку Уреди за њу
3. Додајте на почетку кода:

if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4.. Додајте на крају код:

}
5. Сачувајте га

Taurus
19-06-11, 07:36
У реду, сада унапређен, па ће проверити да ли још увек имам тај проблем. Ја ћу вас обавестити. Хвала.

Taurus
21-06-11, 00:33
Након покретања са упдате за више од 2 дана сада, и без онемогућава да додатак или било шта друго, нисам опет имао ово питање. Тако да мислим да је безбедно рећи да је ваш поправити није трик. Хвала јос једном Михал. Прави Велико хвала! Знам да ово питање је присутан само на мом форуму, а ја искрено ценим ноге сте отишли да ми помогне на овом!

kamilkurczak
21-06-11, 22:03
хвала за ову потврду:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1