Επιστροφή στο Forum: Solved Μετά rankbadges αναβάθμιση παίρνει αφαιρεθεί.
Είμαι έχοντας πλέον τεράστια προβλήματα με τα μέλη μου. Δεδομένου ότι ο καθένας αναβάθμιση συνεχίζει να χάνει επιπλέον rankbadges τους. Αυτά πάρει την προστιθέμενη χειροκίνητα ως πρόσθετο ομάδες μελών. Αλλά τη στιγμή που το cron τρέχει για να ενημερώσετε το καθένα τάξεις χάνει το χέρι που εγγράφονται αυτά. Αυτό δεν συνέβη πριν από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.
Παρακαλείστε να ενημερώσετε!
Χάρη.
Γεια σου. Πριν από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση vBET δεν χρησιμοποίησαν τις ομάδες σε όλα. vBET4.3.0 έκδοση είναι oficially θεωρείται ασταθής beta έκδοση, έτσι ώστε τα ζητήματα με τη νέα functionalisies μπορεί να συμβεί. Συγγνώμη για τα προβλήματα, θα εργαστούμε για την επίλυσή του.
Παρακαλείστε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με rankbadges. Είναι εγγενές λειτουργικότητα vB ή από κάποιο mod; Σε περιπτώσεις περίπτερο - πού να βρω; Ποια εργασία cron αφαιρεί; Επηρεάζει άλλα πρόσθετα ομάδων ή μόνο εκείνων που σχετίζονται με rankbadges; Είναι συμβεί όταν εργασία cron τρέχει με vBET dissabled;
Είναι ακριβώς ορίζεται ως ομάδες μελών vBulletin προεπιλογή. Τάξεις, κλπ. Δεν mod. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί vBET τώρα χρησιμοποιεί ομάδες μελών;
kamilkurczak
23-05-11, 20:00
Ποια εργασία cron αφαιρεί; Επηρεάζει άλλα πρόσθετα ομάδων ή μόνο εκείνων που σχετίζονται με rankbadges; Είναι συμβεί όταν εργασία cron τρέχει με vBET dissabled;
Εάν αυτό είναι vB προεπιλογή - παρακαλώ γράψτε ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να το repoduce του φόρουμ για το τεστ μου; Αν σας το περιγράψω για μένα - εγώ θα προσπαθήσει να κάνει τα ίδια αποτελέσματα όπως εσείς.
Ευχαριστίες
Η ενημέρωση των χρηστών τάξεις και τους τίτλους cron αφαιρεί. Με vBET άτομα με ειδικές ανάγκες είναι μια χαρά.
Πώς να το εξηγήσουμε αυτό; Hmmmmm
Δημιούργησα αρκετές πρόσθετες ομάδες μελών, και αυτά τα παίρνει επίσης μια rankbadge (που είναι συνδεδεμένες με την συγκεκριμένη ομάδα μελών κ.λ.π.) Τώρα φαίνεται ότι, όταν υπάρχουν περισσότερες από μία ή δύο επιπλέον ομάδες μελών έχουν προστεθεί (χειροκίνητα) σε ένα μέλος, όταν το cron τρέχει, παίρνει αυτά προστεθούν με το χέρι αυτοί μακριά.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε.
Αυτό γίνεται τώρα ένα τεράστιο ζήτημα για μένα. Έχω περισσότερα από 50 000 μέλη, και πρέπει να καταλάβετε ότι έχω να προσθέσω χειροκίνητα αυτές τις ομάδες καθημερινά σε αυτό το στάδιο. Δεν είναι ένας τρόπος για μένα για να απενεργοποιήσετε το χέρι αυτό Μελών vBET εκεί προσθέτει τώρα; Δεν χρειάζεται καν να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό!!;;
Είναι ακριβώς ορίζεται ως ομάδες μελών vBulletin προεπιλογή. Τάξεις, κλπ. Δεν mod. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί vBET τώρα χρησιμοποιεί ομάδες μελών;
Αυτό είχε ζητηθεί εδώ:
Καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο θέμα για εσάς. Για να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα παρακαλώ μόνο μου PM τα στοιχεία πρόσβασης σας στο Διαχειριστή CP και FTP. Επίσης, παρακαλώ να μου πείτε που ακριβώς ομάδα μελών που μπορώ να προσθέσω εδώ και τα οποία ακριβώς εργασία cron (ονομαστικά) θα πρέπει να τρέξετε για να δείτε το θέμα. Θα ελέγξω και να το διορθώσει σε θέση - αυτό θα δώσει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Θα χειριστεί αυτό προσωπικά και να το κάνουμε σήμερα, αν μου στείλετε τα στοιχεία αρκετά γρήγορα (εγώ θα είναι διαθέσιμο για 4-5 περισσότερες ώρες σήμερα, με 1 ώρα διάλειμμα τώρα). Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε τα στοιχεία πρόσβασής σας, τότε ακόμα που χρειάζομαι λεπτομέρειες πώς να διαμορφώσετε το φόρουμ για δοκιμή μας για να δείτε το αποτέλεσμα.
Επίσης, ένα ακόμη ερώτημα για να κατανοήσει σωστά το θέμα - δεν Μελών αφαιρούνται (ομάδα μελών, ώστε να εξαφανιστούν από το φόρουμ) ή απλώς χρήστης ανάθεση σε ομάδα μελών εξαφανίζεται. Έτσι θα πρέπει να προσθέσετε Μελών και πάλι ή να αναθέσετε στο χρήστη να ομάδα μελών και πάλι;
Χάρη Michal. PM έστειλε.
Αυτό που βλέπω να πάρει λαμβάνονται μακριά από το cron είναι «μύθος» μου και «Xtreme« Ομάδες Μελών / τάξεις. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ελπίζω ότι μπορείτε να δείτε στο forum μου. Είμαι, επίσης, δεν είναι ακριβώς σίγουροι για το ποιο cron. Αλλά κάθε μέρα, μετά την προσθήκη αυτών των μη αυτόματα, θα έχουν φύγει και πάλι. Έτσι, είμαι μαντέψουν ότι πρέπει να είναι το cron ενημέρωση usertitles και τάξεις.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Όπως έγραψα σε πμ - έλεγξα όλες τις καθημερινές εργασίες cron στο φόρουμ σας και δεν βρήκαν τίποτα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να αναπαράγει το θέμα, έτσι δεν είμαστε σε θέση να εργάζονται σε αυτό. Επίσης, όπως σας έγραψα εγώ πραγματικά doupt ότι είναι vBET θέμα - θα πρέπει το θέμα ότι μόνο ορισμένα ειδικά χρήστες χαλαρά ομάδες μελών τους και άλλοι δεν έχουν χαλαρά ίδιο Μελών - αν θα ήταν κάτι που αυτομάτως κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα επηρεάσει όλους τους χρήστες με αυτό ομάδα μελών . Έλεγξα vBET κώδικα για ομάδες μελών και πάλι δεν βρήκα τίποτα αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το ζήτημα. Έτσι, ίσως προκαλείται από ορισμένες ενέργειες που εκτελούνται από τους χρήστες - παρακαλούμε να μιλήσετε με τους ένα μάθετε υπήρξε κάποια κοινή δράση που αναλήφθηκε.
Λίγο - δεν πιστεύω ότι είναι vBET σφάλμα, ακόμη είμαι πρόθυμος να ελέγξετε τις λεπτομέρειες όταν μας δίνετε πληροφορίες πώς να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Έλεγξα διπλά όλες τις καθημερινές εργασίες cron στο φόρουμ σας και δεν βρήκαν τίποτα. Παρακαλούμε να μας δώσει πιο λεπτομερείς πληροφορίες πώς μπορείτε να αναπαραγάγετε το ζήτημα.
Εντάξει, για 2 ημέρες, πήγα πίσω στην παλιά vBET. Δεν είναι ένα πρόβλημα σε αυτές τις 2 ημέρες. Χθες το βράδυ αναβαθμιστεί, και σήμερα το πρωί είχα να προσθέσω και πάλι πρόσθετες ομάδες μελών σε τουλάχιστον 10 μέλη. Θα πρέπει να έχει κάτι να κάνει με την πρόσθετη vBET Μελών τώρα προσθέτει επίσης. Επομένως, σας παρακαλώ να μου πείτε πώς να αφαιρέσει αυτά τα εντελώς από vBET γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Χάρη.
Ολόκληρο το κωδικό για ομάδες μελών που έχετε στο αρχείο / includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.
Υπάρχει μόνο μια λειτουργία, η οποία χρησιμοποιείται ως αντίδραση στη λογική vBulletin (για γάντζο: userdata_presave) και το όνομα της συνάρτησης είναι vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 αγώνες).
Άλλες 2 λειτουργίες στο αρχείο που κάνει τις αλλαγές που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση vBET Μελών κατά τη διάρκεια vBET un-εγκατάσταση και πουθενά αλλού.
Έτσι, αν είναι λάθος, λόγω της vBET, τότε μπορεί να είναι μόνο λόγω της vbet_changeDefaultLanguageGroup λειτουργία. Τίποτα άλλο δεν κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στις ομάδες μελών.
Έτσι, εάν θέλετε να το απενεργοποιήσετε, τότε ο απλούστερος τρόπος είναι απλά να απενεργοποιήσετε το "Set κατάλληλη γλώσσα προεπιλεγμένο στυλ της ομάδας" plugin. Αλλά αυτό θα απενεργοποιήσει την αυτόματη λαβή για ομάδες μελών vBET. Έτσι, εάν θέλετε αυτά να αφαιρεθεί το αφαιρέσετε μόνο από Admin CP.
Σας προτείνουμε μόνο για να απενεργοποιήσετε το plugin πρώτα. Αν βρείτε το θέμα σας εξαφανιστεί, τότε μπορούμε να το ελέγξουμε ξανά (θα το ελέγχεται ήδη δύο φορές), εξακολουθούν να έχουμε ίδιο πράγμα - δεν ξέρουμε πώς να αναπαραγάγετε το ζήτημα.
Επίσης μπορείτε να ελέγξετε άλλα plugins για userdata_presave γάντζο και να αλλάξετε τη σειρά εκτέλεσης που θα εκτελεστεί πριν / μετά plugin vBET.
Μετά από απενεργοποίηση ότι plugin, και να λειτουργήσει χωρίς το για περίπου 48 ώρες τώρα, δεν είχα αυτό το θέμα και πάλι. Πιστεύω λοιπόν ότι θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό συμβαίνει επειδή vBET προστεθεί και επιπλέον ομάδα μελών, και εάν έχετε μερικές ήδη, για κάποιο λόγο οι άλλοι παίρνει αφαιρεθεί με κάποιο cron τρέχει. lol, ότι ακούγεται λίγο ασαφές το ξέρω, αλλά χωρίς το plugin είναι όλα καλά και πάλι.
Εντάξει έτσι - θα ελέγξουμε ξανά. Αυτή ήταν η μόνη αλλαγή που κάνατε - απενεργοποίηση του plugin; Μήπως Μελών vBET είναι ακόμα στο φόρουμ σας ή έχετε αφαιρέσει αυτά; Ποια είναι η ακριβής έκδοση του vBulettin σας (που θέλουμε να δούμε κοντά όχι μόνο στον κώδικά μας, αλλά και στο περιβάλλον άγκιστρο);
Ναι, αυτή είναι η μόνη αλλαγή που έκανα. Και πήρα τα τσιμπούρια έξω από τις ομάδες σε vBET. Αλλά είναι ακόμα εκεί όμως. Είναι ένας εύκολος τρόπος να αρθούν αυτά τα εκεί; Επειδή καταλαμβάνει πολύ χώρο.
Και πήρα τα τσιμπούρια έξω από τις ομάδες σε vBET.
Τι σημαίνει ακριβώς; Θα έκανε ό, τι;
Σχετικά με την άρση των ομάδων vBET - μπορείτε να το κάνετε από Admin CP στο vBulletin επιλογές, ή με την εκτέλεση vbet_removeDefaultLanguageGroups λειτουργία από / includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
Παρακαλώ σημειώστε ότι αν καταργήσετε αυτές δεν θα είμαστε ale να εξετάσουμε πιο προσεκτικά το θέμα, γιατί αυτό συμβαίνει μόνο στο φόρουμ σας.
Τι σημαίνει ακριβώς; Θα έκανε ό, τι;
I αποεπιλεγμένο το Μελών από vBET. Όπως και όταν επιλέγετε ένα χρήστη στις χώρες ΑΚΕ θα έχει ένα τσιμπούρι / σήμα ας πούμε «ισπανικά» ως πρόσθετο ομάδα μελών. Αυτό θα καταργηθεί η επιλογή.
Όπως σας έγραψε στο PM εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος για το θέμα στο φόρουμ σας. Ακόμα έκανα κάποιες αλλαγές στο vBET κώδικα σε αυτόν τον τομέα. Αυτή τη στιγμή vBET θα χειριστεί Ομάδες μόνο όταν μερικές ομάδες μελών έχουν αλλάξει ή όταν chanes γλώσσα προεπιλεγμένο χρήστη. Έτσι, σε γάντζο αυτό προστίθεται κατάσταση:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Δεν έχω ιδέα θα βοηθήσει με το θέμα σας καθώς δεν ξέρουμε τι την προκαλεί. Τέλος πάντων, είναι πιθανό ότι θα βοηθήσει. Όπως σας έγραψε στο πμ, σε αλλαγές ιστορία σας συχνά ομάδες μελών πριν από την στήλη είχε εκκαθαριστεί - ίσως επειδή και αυτά που δεν όπου φορτώνονται από τη βάση δεδομένων σε όλα. Με αυτή την κατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις vBET δεν θα κάνει τίποτα, γιατί στις περιπτώσεις περίπτερο όταν αλλάζει τα δεδομένα των χρηστών από CP χρήστη ή διαχειριστή από Admin CP, τότε Μελών φορτώνονται.
Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην επόμενη έκδοση, έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε. Σε περίπτωση που δεν θα λειτουργήσει, τότε θα απενεργοποιήσει το γάντζο και πάλι και θα γίνει έρευνα και πάλι.
Επιβεβαιώστε ότι μετά το πρόγραμμα δεν βοηθά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - επιβεβαιώνεται. Για γρήγορη λύση παρακαλώ:
1. Πηγαίνετε στο Διαχειριστή CP -> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Plugin
2. Βρείτε το γάντζο που ονομάζεται Set κατάλληλη ομάδα προεπιλεγμένη γλώσσα για γάντζο userdata_presave και κάντε κλικ στο Επεξεργασία για να
3. Προσθήκη στην αρχή του κώδικα:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Προσθέστε στο τέλος του κώδικα:
}
5. Αποθήκευση
Εντάξει, έκανα αναβάθμιση τώρα, και θα ελέγξει αν εξακολουθώ να έχω αυτό το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσουμε. Χάρη.
Μετά την εκτέλεση με την ενημέρωση για περισσότερο από 2 μέρες τώρα, και χωρίς αναπηρία που plugin ή οτιδήποτε άλλο, δεν είχα αυτό το θέμα και πάλι. Έτσι νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι η δόση σου έκανε το κόλπο. Ευχαριστώ και πάλι Michal. Ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ! Ξέρω ότι αυτό το θέμα ήταν μόνο παρόντες στο φόρουμ μου, και εκτιμώ ειλικρινά το πρόσθετο μίλι που πήγε να με βοηθήσει σε αυτό!
kamilkurczak
21-06-11, 22:03
ευχαριστώ για την επιβεβαίωση:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):