Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Ποια έκδοση του vBET για vB 3.6.8 και 3.3 vBSEO;

Question Ποια έκδοση του vBET για vB 3.6.8 και 3.3 vBSEO;

Γεια σας, είμαι νέος σε αυτή την κοινότητα και πολύ ενδιαφέρονται για αυτό το προϊόν.

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε το εξής:

1. Τι vBET έκδοση υποστηρίζει vBulletin 3.6.8 και 3.3 vBSEO;
    2. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ vBET δωρεάν έκδοση και την μη-ελεύθερη έκδοση;

Ευχαριστώ!

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σας. Επισήμως vBET υποστηρίζει vB3.8 ή 4.0 και η τελευταία κυκλοφορία του vBSEO.

Ακόμα έχουμε πελάτη χρησιμοποιώντας vBET σε vBulletin 3.6.x - δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει μόνο ένα θέμα που σχετίζεται με vBulletin σφάλμα και ότι δεν είναι λόγος για τον οποίο δεν είμαστε σε θέση να το διορθώσετε (vBulletin ομάδα πρέπει να διορθώσει το σφάλμα τους). Αυτό το ζήτημα είναι με τη μετάφραση των σελίδων του αρχείου και μόνο για τα φόρουμ (κεντρική σελίδα του αρχείου και τα θέματα σελίδες αρχείο μεταφράζει καλά).

Exclamation

Είχα κρατήσει σχετικά με το σχέδιο μου των δοκιμών vBET ως vBSEO ισχυρίζεται ότι δεν θα την υποστηρίξουμε και θα μπορούσε να είναι (ή ήταν) προβληματικό vBET χρήση με vBSEO.

Τέλος πάντων σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσουν αυτό που είπατε (που δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με vBSEO), έτσι εγκατέστησα την δωρεάν έκδοση για μια δοκιμή και έχω ανακαλύψει τη μετάφραση λειτουργεί μεγάλο!

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα για τις διευθύνσεις URL:

Το site μου είναι ένα site κοινωνικής δικτύωσης (xxx.com URL) με μια ολοκληρωμένη vBulletin v3.6.8 φόρουμ (xxx.com URL / forums).

. Μετά την εγκατάσταση vBET και κάνει αλλαγές στο ριζικό φόρουμ htaccess, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα - μια φορά επέλεξα μια μετάφραση, δεν μπορώ να πάω πίσω στο xxx.com και όλες τις διευθύνσεις URL xxx.com γίνεται τώρα xxx.com / φόρουμ.

Για παράδειγμα URL xxx.com / index.php; Σελίδα μουσική = γίνεται τώρα xxx.com /Forums /index.php? page = μουσική και ως εκ τούτου η κοινωνική δικτύωση μέρος της περιοχής είναι εντελώς σπασμένα, όπως είναι όλες οι διευθύνσεις URL ανακατευθύνονται σε vBulletin φόρουμ.

Οποιαδήποτε ιδέα για το πώς να επιλύσετε αυτό;

Θα ήθελα να αγοράσει σίγουρα αυτό το προϊόν, αν αυτό μπορεί να επιλυθεί.

Angry

Μοιάζει με την απενεργοποίηση εντοπισμού URL σε vBET διαμόρφωση μπορώ να λύσει το πρόβλημα URL. Όμως, η μετάφραση θα σταματήσει να λειτουργεί με τον τρόπο που το έκανε. Τώρα ανάλογα με το ποιο νήμα κάνω κλικ, εμφανίζει τα αγγλικά προεπιλογή, αντί της προηγουμένως επιλεγμένη γλώσσα, καθώς και για κάθε σελίδα θα πρέπει να κάνετε κλικ τη σημαία γλώσσα για να εκφραστούν. Αυτό δεν είναι επιθυμητό.

Θα ήθελα τη διεύθυνση URL παρακολούθησης για να λειτουργήσει χωρίς το βίδωμα μέχρι τη διεύθυνση URL μου.

Γεια σου.

Αυτό δεν είναι το τμήμα για τα θέματα. Αν έχετε πρόβλημα με δωρεάν έκδοση, τότε παρακαλούμε γράψτε εδώ: Δωρεάν Έκδοση vBET2.3.x - vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET)

Πιθανότατα έχετε λάθος ρυθμίσεις ή. Htaccess κανόνες (ελέγξτε μήπως λαγός κατάλληλη τιμή για Φόρουμ κατάλογο παράμετρος).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 20-07-11 στο 16:28.

Γεια myandy99, είμαι χρησιμοποιώντας Vb 3.6.x πάρα πολύ, και vBSEO 3.5, vbet καταβάλλεται έκδοση λειτουργεί άψογα σχεδόν ένα χρόνο εγκατασταθεί, ελέγξτε δημοσιεύσεις μου πριν

Από την περιγραφή σας θα πρέπει να htaccess πρόβλημα, έχω πολύ πριν και ακριβώς πληρώνουν Michał, ένταξη / εγκατάσταση αμοιβή $ 30 έως κάνουν vbet λειτουργεί σωστά και ολοκληρωμένα με άλλα script / mod

απλά αφήστε το Pro αυτό εγκατάσταση για σας

Το θέμα του είναι επειδή δωρεάν έκδοση δεν υποστηρίζει μετάφραση έξω από το φόρουμ. Η πλήρης έκδοση θα μεταφράσουν σελίδες εκτός φόρουμ, τα οποία παράγονται με κινητήρα vBulletin.

Αυτό είναι το νήμα για το θέμα: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off