I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Ignore url nuk punon

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Ignore url nuk punon

Më parë, ne e bëmë një workaround manual për të rregulluar këtë problem, por, tani, edhe një herë kjo është provuar të jetë një çështje.

Unë kam një forum që vepron si një lidhje dhe të drejtpërdrejtë pikë për të mysite.com / lensreviews.

Kam shtuar 'lensreviews për opsionin e injorojnë url, megjithatë, çdo herë një përdorues me përkthime hits që Lidhje, ajo shkon në mysite.com / forum / lang / lensreviews

Ndonjë këshillë? Ju mund ta provoni këtë si një mysafir në shtëpinë time forum.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Update: kjo ndodh vetëm për përdoruesit e regjistruar me gjuhën e vendosura në profilet e tyre. Provoni si *********
    Fundit edituar nga vBET; 15-02-1012:39. Arsyeja: Detajet Removed qasje

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë jam vetëm duke shkuar atje. Gjithashtu ju lutem për sigurinë tuaj nuk do të dërgojë në ndonjë hollësi aksesit publik. Ju lutem dërgoni ato duke PM. Unë jam duke ndryshuar shkrimin tuaj për të hequr këto të dhëna.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë shkova atje dhe të keni hyrë në llogarinë test. U ridrejtuar në përkthimin gjermanisht (Unë supozoj se përdoruesi testi ka vendosur gjuhën gjermane default). Së pari unë hap HTML burim dhe të gjeni çdo 'lensreviews' ka - të gjitha lidhjet janë të mirë (të tillë pa gjuhë). Pastaj I kontrolluar një nga ata duke klikuar atë dhe ajo gjithashtu ka punuar mirë - Faqja destinacion nuk është përkthyer.

Ju lutem kontrolloni atë. Nëse çështja ende ekziston ju lutem na jepni mënyrë për të riprodhuar. E përshkruar këtu nuk është duke punuar.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

E pra, ky është lajm i mirë për mua! Një disa anëtarë e kanë përshkruar këtë çështje, dhe unë kam qenë në gjendje për të riprodhuar atë më parë, por kjo nuk po ndodh më për mua as. Ndoshta kjo sepse kam ndryshuar 'lensreviews' to '/ lensreviews "në opsionin injoro URL kohët e fundit. Thanks!

Gjithashtu faleminderit për heqjen detajet provë llogari qasje

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •