Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Figyelmen kívül hagyása url nem működik

Senior tag

Default Figyelmen kívül hagyása url nem működik

Korábban már volt egy kézi megoldás, hogy erősít ez probléma, de most ismét ezt bizonyítja, hogy egy kérdés.

Van egy fórum úgy működik, mint egy linket, és közvetlenül utal mysite.com / lensreviews.

Én hozzá "lensreviews" a figyelmen kívül hagyja url lehetőséget, de minden egyes alkalommal, amikor egy felhasználó fordítások találat a link, hogy megy mysite.com / fórumok / lang / lensreviews

Minden tanácsot? Ezt ellenőrizheti a vendég az én fórumon haza.

Senior tag

Frissítés: ez csak akkor történik meg a bejelentkezett felhasználók nyelven meg saját profilját. Próbáljon meg bejelentkezni a *********
    Utoljára szerkesztette vBET; 15-02-10 -on 12:39. Indok: Eltávolította részletek

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Én csak oda. Továbbá kérjük, a saját biztonsága ne küldjön nyilvános hozzáférési adatok. Kérjük, küldje el azokat a PM. Én vagyok a változó a hozzászólásban, hogy távolítsa el ezeket az adatokat.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Elmentem oda, és bejelentkezett a vizsgálati venni. Volt irányítva a német fordítás (Feltételezem, hogy a vizsgálati felhasználó állított német alapértelmezett nyelv.) Először nyílt forráskódú HTML és megtalálni minden "lensreviews" van - minden linkek rendben van (tehát nem nyelvi). Aztán megnéztem egy ilyen kattintva, és ez is jól működött - a cél lap nem fordították.

Kérjük, ellenőrizze azt. Ha a probléma továbbra is fennáll kérjük, adja meg úgy, hogy reprodukálja azt. Az egyik itt leírt nem működik.

Senior tag

Nos, ez jó hír számomra! A néhány tagja le ezt a kérdést, és én már képes reprodukálni azt korábban, de ez nem történik meg már nekem sem. Talán azért, mert megváltozott "lensreviews 'a' / lensreviews" az ignore URL opciót a közelmúltban. Köszönjük!

Szintén köszönet eltávolítására a teszt számla hozzáférési adatai

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •