I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Google Email

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    80

Default Google Email

Emri im është Adami Feldman, dhe unë jam një menaxher produkti në Google. Unë shoh se ju nënshkruar për një kyç për AJAX API Google disa kohë më parë dhe se ju keni një website ose zbatimin e bërë përdorimin e që të rëndësishëm në server-side (qetësues) kërkesa.

Në mënyrë që të të ndihmuar në parandalimin pyetje legjitime që dalin nga një adresë IP nga të qenit të klasifikohen si pyetje automatizuar, ne jemi tani duke ofruar një parametër të re URL që mund të përdoren për të identifikuar e end-userave që i ka kërkuar pyetje. Ju do të kujtojnë se Kushtet tona e përdorimit kërkon që çdo kërkesë API të bëhen në emër të një veprimi end-userave, dhe ky parametër të re, 'userip', duhet të përfshihet me të gjitha server-side kërkesa për të siguruar se përdorimi juaj e API nuk është identifikuar gabimisht si abuzim.
    A është kjo e shtuar në vbet?

Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Unë vetëm kam të njëjtën e-mail. Që nga kalimi IP është një tipar i ri i API, kam dyshim se është përfshirë me vBET ende.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Edhe unë kam këtë email, çfarë duhet të bëj?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo nuk është përfshirë - ne nuk jemi në gjendje të parashikojnë të ardhmen dhe për të shtuar diçka që nuk ishte ekzistojnë në kohën e prodhimit

Çfarë duhet të bëni - thjesht presin për lirimin e re, ne do ta mbështesim atë atje Nuk ka ngut - nuk është e nevojshme.

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2014
    Postime
    2

Kjo është me të vërtetë një shenjë e mirë për të marrë Google mail-i lidhur me botimin llogarinë tuaj.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •