Vazhduar nga kjo fije
Si për të bërë cache database kurrë, fshihen / pastrohen, kështu që nuk ka nevojë të përkthehet përsëri?
Unë jam duke përdorur falas microsoft azure dhe Apertium si pothuajse të gjithë prej nesh përdorin
i vendosur tashmë nën cilësimet në cituar, por duket si cache dhënave diku ende duke u fshirë / pastrohen,
Për shembull parazgjedhur im forum eshte gjuha angleze, përkthyer dhe faqe gjuha spanjolle,
Faqe sot spanjoll, si në shtëpi forum, janë përkthyer mirë, por pak ditë përsëri, një pjesë e tyre si çdo titull dhe përshkrim forum, janë treguar ende në anglisht përsëri,
kështu që unë mendoj cache dhënave para janë duke u fshihen / pastrohen
admincp -> Cache vBET -> Cache Baza e të dhënave -> Koha Cache To Live (TTL) -> grup 0
admincp -> Cache vBET -> Cache Baza e të dhënave -> Detajet Cache pastrimit -> nuk kontrollohet çdo gjuhë, të gjitha pakontrolluara
admincp -> Cache vBET -> Cache Baza e të dhënave -> Cache pastrimin strategjia -> grup me aftësi të kufizuara (teksti gabuar nuk shtypen atje për të Dissabled, por ndoshta e saj të rëndësishme)
ju lutem më ndihmoni cilësimet e mësipërme tashmë e saktë për të bërë sasi të bazës së të dhënave, e kurrë nuk fshihet / pastrohen, kështu nuk duhet të përkthehen përsëri, ose nëse nuk është tjetër settings