Pokračování z tohoto závit
Jak udělat databázi cache, nikdy odstraněna / vyčistit, takže není třeba převést znovu?
Já používám zdarma Microsoft Azure a Apertium jako téměř všichni z nás používá
Už jsem stanoven pod nastavením v uvozovkách, ale vypadá jako databáze vyrovnávací paměti ještě někdy dostat odstraněny / vyčistit,
Například moje forum výchozím jazykem je angličtina, a přenesl se jazyk stránka je španělština,
Stránka ve španělštině dnes, stejně jako fóru doma, jsou přeloženy dobře, ale pár dní znovu, určitá část z nich jako každý fóru názvu a popisu, ukazují ještě v angličtině znovu,
Takže myslím, že databáze mezipaměti před dostávají vymazány / čistit
admincp - > vBET Cache - > databáze Cache - > Cache čas na Live (TTL) - > nastaveno 0
admincp - > vBET Cache - > databáze Cache - > Cache čištění detaily - > není kontrolována jakéhokoli jazyka, všechny nezaškrtnuté
admincp - > vBET Cache - > databáze Cache - > Cache zúčtování strategie - > nastavení zakázáno (špatný text napsal tam Dissabled, ale možná není důležité)
prosím pomozte výše uvedené nastavení již správné, aby se databáze cache, nikdy odstraněna / vyčistit, takže není třeba být si znovu, nebo je-li jiné nastavení