I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Përmbajtja Meta vBulletin përshkrim është i saktë në gjuhën e burimit, por përmban coding gabuar për gjuhët e tjera si suedeze dhe polonisht [URL = "Kożuchem Classic [/ URL]:
Code:
<meta name="description" content="Szukam classic kożuchem. Myaa> la ™, Å ¼ e Redford: Znaleziono Tych cha, Opaka ³ w w NY, ale nie Wiemer, co zrobić jakoÅ> ci: http://www.rafelshearling.com/ Lefty myślę Redford: Found these guys w Nowym Jorku, ale mieć" />
vbenterprisetranslator_inpost_translate nb është redaktuar kështu që ajo përmban vetëm $ përkthyer - titulli është në burim dhe përmbajtja është në anglisht me lang = en tags rreth
I futur xxx - Unë shoh xxx dhe $ thread [title] është titulli nuk e përmbajtjes. Por në qoftë se unë heq linjë atëherë përmbajtja meta linjë disapreares së bashku me përshkrimin e përmbajtjes reale të meta.
I futur xxx - Unë shoh xxx dhe $ thread [title] është titulli nuk e përmbajtjes. Por në qoftë se unë heq linjë atëherë përmbajtja meta linjë disapreares së bashku me përshkrimin e përmbajtjes reale të meta.
Ju keni kthyer në rishkrimin përshkrimin by vBulletin - ju nuk do të shohin titullin e ka vetëm disa pjesë të përmbajtjes.
Kjo është e rregulluar të shpejtë për çështjen e backslash (do të përfshihen në 3.3.1):
1. hapur / përfshin / vbenterprisetranslatof_functions.php
2. Gjej atje:
Unë vetëm krijuar një fije të re - dhe ka krijuar një përjashtim në showthread kështu që nuk kam marrë përmbajtje Muslimanët =
Ajo është e indeksuar tani në Google dhe teksti nën linkun është shumë irellevant kur ju kërkoni për titullin.
Unë mendoj se kjo duhet të ketë prioritet të lartë që do të thotë se temat e postuar në çdo gjë, por gjuhën e burimit tregon të këqija në rezultatet e Googles ...