مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
توضیحات محتوای متا باشد درست است در زبان مبدأ است ، اما شامل برنامه نویسی های اشتباه برای به زبان های دیگر مانند سوئدی و لهستانی [URL = "Kożuchem کلاسیک [/ URL] :
Code:
<meta name="description" content="Szukam classic kożuchem. Myaa> la ™, Å ¼ e Redford: Znaleziono Tych cha, Opaka ³ w w NY, ale nie Wiemer, co zrobić jakoÅ> ci: http://www.rafelshearling.com/ Lefty myślę Redford: Found these guys w Nowym Jorku, ale mieć" />
vbenterprisetranslator_inpost_translate NB ویرایش شده است پس از آن فقط حاوی $ ترجمه -- عنوان منبع و محتوا در زبان انگلیسی با زبان = EN تگ های اطراف
درج شده XXX -- من نمی XXX و موضوع [عنوان] عنوان نمی محتوا. اما اگر خط را حذف کنم و سپس خط محتوای disapreares متا همراه با توضیحات متا محتوای واقعی است.
درج شده XXX -- من نمی XXX و موضوع [عنوان] عنوان نمی محتوا. اما اگر خط را حذف کنم و سپس خط محتوای disapreares متا همراه با توضیحات متا محتوای واقعی است.
شما باید در بازنویسی شرح توسط وی تبدیل شده -- شما به عنوان تنها بخشی از محتوا وجود دارد را ببینید.