I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 19

Thread: Përpjekja për të ri-install VBET

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Default Përpjekja për të ri-install VBET

Kur kam mundësuar vBET, opsioni kryesor vBET faqe nuk do të shfaqet (të gjitha opsionet e tjera do të shfaq faqet). Gjithashtu, forume e mia nuk do të ekranit.

Unë jam duke Vbulletin 3.8.7 PL2.

Unë jam i shqetësuar për të marrë vBET përsëri online. Unë kam qenë i detyruar të marrë atë jashtë sistemit tim pasi ajo është ndërhyrë me ekran fije disi.

Ndoshta unë duhet vetëm të blej shërbimin e instalimit dhe të ketë ju djema të kërkoni në atë ...

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Unë nënshkruar për Google API Translations dhe hyri në vargun siç kërkohet në opsionet vBET.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Kam menduar se mund të jetë që "Urdhri i ekzekutimit" problemi kemi pasur në të kaluarën me plugin tonë për autentikim. Kam ri-kontrolluar që plugin jonë mirëfilltësimi është mënyrë ekzekutim 1001 (ajo është), dhe SHG është 1000 (ajo është).

Ky është një problem tjetër, flamujt nuk shfaqin, tregon asgjë, vetëm vBulletin varet :-). Ju pyesni vBulletin tek lista Komente të reja dhe vetëm tregon një ekran të bardhë derisa ju disable vBET.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Na vjen keq për kohë përgjigje - ne kishim fundjavë të gjatë në Poloni.

Ju lutem sigurohuni që ju keni kërkesa dalje të aktivizuara në sistemin tuaj. vBET është duke përdorur ofruesit e jashtëm të përkthimit qoftë se sistemi juaj është bllokuar kërkesa të tilla, atëherë gjithçka do të varet vetëm pasi ajo është e bllokuar.

Ju thjesht mund të kontrolloni atë vetëm duke përdorur skedarin nga test. Ju lutem shikoni këtu për detaje se si për të kontrolluar atë: # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Nëse ju jeni bllokuar - Faqja varet atëherë ju duhet të kontaktoni ofruesin tuaj hosting dhe kërkoni atë për të lejuar për kërkesat dalëse HTTP.
    Ju lutem tregoni keni nevojë për më shumë ndihmë

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Bingo ... këtu është përgjigje:

Testi filluar përkthim për Google API v2
    Rezultati i testit:
    Test gabim: nuk mund të lidheni me host
    Ora Connection (ms): 21088,4240723

Është kjo duke thënë se unë kam një problem firewall lidh të API Google? Nëse është kështu, ju lutem më tregoni se çfarë portet dhe çfarë server kam nevojë për të kërkuar :-).

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Web faqen time është e nevojshme për të shkuar nëpërmjet një proxy e cila duket e pengon lidhjen googleapis.com. A ka ndonjë mënyrë për të vendosur një prokurë në vBET?

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Kjo nuk mund të ndihmojë, por nëse unë përdor kodin googleapis.php modifikuar për të vendosur një prokurë, unë të marrë në vijim:

Rezultati Test: {"dhënave": {"translations": [{"translatedText": "Hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test error:
    Ora Connection (ms): 196,223876953

A ka kjo të bëjë ndonjë kuptim?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Quote Postimi origjinal është bërë nga hmspain View Post
    Kjo nuk mund të ndihmojë, por nëse unë përdor kodin googleapis.php modifikuar për të vendosur një prokurë, unë të marrë në vijim:

Rezultati Test: {"dhënave": {"translations": [{"translatedText": "Hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test error:
    Ora Connection (ms): 196,223876953

A ka kjo të bëjë ndonjë kuptim?
    Kjo tregon se përkthimi ka ndodhur ok

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd View Post
    Kjo tregon se përkthimi ka ndodhur ok
    Kjo është e dobishme, thank you! Tani kam nevojë për të gjetur se pse shtuar workaround për vBET prokurë nuk zgjidh var :-( tim problem.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Ju lutem më thoni nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë të mëtejshme me këtë çështje

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •