Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 19

Konu: vbet yeniden mücadele

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Üye

Default vbet yeniden mücadele

vbet etkinleştirdiğiniz zaman ana vbet seçeneği sayfa (tüm diğer seçenekleri sayfaları görüntüler) görüntülenmez. Ayrıca, benim forumları artık görüntülemez.

VBulletin 3.8.7 PL2 bitiyor.

vbet çevrimiçi almak için endişeli. Çünkü o bir türlü iplik ekran engel o uzakta benim sistem almak zorunda kaldı.

Belki de sadece yükleme hizmet satın ve bakmak o çocuklar...

Üye

Ben Google çeviriler API için kaydoldum ve Çeviriler seçenekleri gerektiği gibi dize girdi.

Üye

Biz, kendi kimlik doğrulama eklentisi ile geçmişte vardı "yürütme sırasını" problem olabilir düşündüm. Bizim kimlik doğrulama eklentisi yürütme sırasını 1001 (öyle), ve vBulletin ise 1000 re-checked (öyle).

Bu farklı bir sorun olduğunu; bayraklar değil görüntüler, vBulletin adil asmak:-), hiçbir şey görüntüler. Sen vBulletin yeni ilanları listeye isteyin ve Çeviriler devre dışı kadar sadece beyaz bir ekran görüntüler.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Yanıt süresi - müteessir biz uzun hafta Polonya'da vardı.

Lütfen giden istekleri sisteminizde etkinleştirilmiş olduğundan emin olun. vBET harici çeviri sağlayıcısı kullanıyorsa, bloke olur çünkü her şey sadece askıda kalacaktır sonra sisteminiz bu isteklere engelliyor.

Sen sadece sadece test dosyası kullanarak kontrol edebilirsiniz. Lütfen ayrıntılar için burada nasıl kontrol bakın: # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Sonra bloke edilir-sayfa asmak için barındırma sağlayıcınıza başvurun ve giden http istekleri için izin için ona sormak gerekir.
    Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız bildirin

Üye

Bingo... İşte yanıtı:

Başlangıç çeviri testi için Google API v2
    Test sonucu:
    Test hata: ev sahipliği için bağlantı kurulamadı
    Bağlantı süresi (ms): 21088.4240723

Bir güvenlik duvarı sorunu var. Bu söz, Google API bağlanıyor? Eğer öyleyse, hangi bağlantı noktalarının ve hangi sunucu söyle lütfen istemek için:-) gerekir.

Üye

Sitem, görünüşte googleapis.com bağlantıyı engelleyen bir proxy üzerinden gitmek için gereklidir. Çeviriler proxy ayarlamak için bir yolu var mı?

Üye

Bunun yararı, ama ben bir proxy olarak googleapis.php kodu kullanırsanız, aşağıdaki olsun:

Test sonucu: {"veri": {"çeviri": [{"translatedText": "Merhaba", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test hata:
    Bağlantı süresi (ms): 196.223876953

Bu herhangi bir anlamlı mı?

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden hmspain View Post
    Bunun yararı, ama ben bir proxy olarak googleapis.php kodu kullanırsanız, aşağıdaki olsun:

Test sonucu: {"veri": {"çeviri": [{"translatedText": "Merhaba", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test hata:
    Bağlantı süresi (ms): 196.223876953

Bu herhangi bir anlamlı mı?
    Çeviri aldı gösterir Tamam yerleştirin

Üye

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Çeviri aldı gösterir Tamam yerleştirin
    Teşekkür ederim yararlı olduğunu! Şimdi neden vekil çözüm için Çeviriler ekleyerek zaman asmak sorunu çözmüyor dışarı:-(bulmanız gerekiyor.

Emekli;)

Selam
    Mutlu etmek söylemek beni bu sorunu başka herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •