I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 14

Thread: Përmbajtja Thread nuk është përkthyer

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Default Përmbajtja Thread nuk është përkthyer

kur unë jam në brendësi të një fije dhe kliko mbi një gjuhë të përmbajtjes im thread nuk është duke u përkthyer, por çdo gjë tjetër është?

Problemi zgjidhur
    Fundit edituar nga mario06; 27-12-1111:28.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Nuk zgjidhet, diku ajo përkthehet përmbajtjen thread dhe nganjëherë vetëm përkthen titullin thread vetëm.

PS. Pse nuk është marrë kaq shumë kohë për mbështetje?

Siç mund ta shikoni nga imazhi gjithçka merr përkthyer me përjashtim të tekstit??
    Fundit edituar nga mario06; 28-12-1105:15.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Pleae lexoni këtë temat rreth tranlation pjesshëm dhe tekst të papërkthyera:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10876 dhe http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10970

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Ajo kurrë nuk e përkthyer nga fillimi, unë mendoj se problemet tjera (temat e mia të tjera) duhet të zgjidhet së pari para se të arrijnë këtë vendim.

Microsoft Testi api:

Testi filluar përkthim për Microsoft përkthime API
    Rezultati Test: ï »¿" Mirë se vini në "
    Test error:
    Ora Connection (ms): 114,572265625

Sigurisht unë jam duke marrë një gabim shenjë si kam deklaruar në postin tim të tjera në Microsoft testin tim Azure:

Duke filluar testin për Microsft Translation API nga kaltra

Shenjë e plotë:
    {"Error": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: Fusha e kërkuar \\ u0027client_id \\ u0027 mungon \\ r \\ nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368 \\ r \\ nTimestamp: 2011-12 -. 28 15:33:26 Z "}
    Fundit edituar nga mario06; 28-12-1116:33.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ok lejon të fillojë me gabim shenjë

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Përmbajtja ende nuk është duke u përkthyer!
    Fala
    Fundit edituar nga mario06; 09-01-1207:59.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Tani për tani, si ne e dimë se tuaj microsoft duke kaltra nuk është duke punuar becouse të versionin tuaj të php, të përpiqen për të çaktivizuar Microsoft nga kaltra - La vetëm të dy parametrat e tij bosh.

Këtu është arsyeja pse unë kërkoi për të bërë atë:
    vBET përpjekur për të përdorur Microsoft nga kaltra, por ndërkohë që ajo nuk ka punë, vBET nuk ka marrë një të marrë të dhëna, kështu që nuk mund të vendosur atë si të paaftë automatikisht. Nëse microsoft duke Azure nuk është përcaktuar si disable vBET do të përpiqen të përdorin atë përsëri.

EDIT:
    Ju lutemi gjithashtu, të marrë një vështrim në këtë post:
    click2
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 10-01-1221:56.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Microsoft është me aftësi të kufizuara, por përmbajtja nuk është ende duke u përkthyer vetëm titullin??
    Ju keni qasje në FTP tim, mund të ju lutem shikoni atë?
    Best regards
    Fundit edituar nga mario06; 12-01-1216:51.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ok Unë do të shfletoni atë nëpërmjet:
    Microsoft është me aftësi të kufizuara
    Vendosja Microsft API (dy prej tyre - jo vetëm një nga azure) si disableb nuk do të bëjë diference Anny.
    Tani për tani unë bëj bosh Microsoft Translation API kyç Comercial nga Azure (BETA) dhe Microsoft Comercial Translation API sekret nga kaltra (BETA)
    dhe kjo duket për të punuar, ju lutem kontrolloni atë:
    http://www.all-unlock.com/showthread...99&language=ja

Fundit edituar nga r.dziadusz; 12-01-1220:21.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Unë u përpoq përsëri dhe përmbajtjes nuk është duke u përkthyer, kjo është ajo që unë bëj -> unë klikoni mbi një fije të veçantë (showthread) dhe unë shtypni gjuhën angleze rezultati është se titulli thread në postin merr 1 përkthyer në gjuhën angleze, por përmbajtja e tij mbetet në gjuhën e tij origjinale (nuk përkthehet), edhe në qoftë se unë shtypni anglisht në faqen e indeks atëherë shkoni në ndonjë fije të veçantë përmbajtjen e nuk do të përkthehet, por vetëm titullin.

PS. Nëse unë përditësimin vBET unë nuk do të ketë problem të padukshme ikona përsëri në arkiv?

Thank You!
    Fundit edituar nga mario06; 13-01-1210:49.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •