wszystko inne jest jednak gdy jestem wewnątrz wątku i kliknij język zawartości wątku jest nie tłumaczony?
Problem rozwiązany
wszystko inne jest jednak gdy jestem wewnątrz wątku i kliknij język zawartości wątku jest nie tłumaczony?
Problem rozwiązany
Ostatnio edytowane przez mario06; 27-12-11 W 11:28.
Nie rozwiązane, kiedyś tłumaczy zawartości wątku i czasem tylko przetwarza tylko tytuł wątku.
PS. Dlaczego on tak długo wsparcia?
Jak widać z obrazu pobiera wszystko przetłumaczone z wyjątkiem tekstu?!?
Ostatnio edytowane przez mario06; 28-12-11 W 05:15.
Cześć
Pleae zapoznać się z sekcją to wątki o częściowym tranlation i nieprzetłumaczony tekstu:
http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10876 i http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10970
Nigdy nie przetłumaczone od samego początku, chyba że inne problemy (Moje inne wątki) powinny zostać rozwiązane po raz pierwszy przed podjęciem tej decyzji.
Microsoft api badania:
Badanie rozruchu tłumaczenia dla Microsoft tłumaczenia API
Wynik badania: "Witamy"
Błąd testu:
Czas połączenia (ms): 114.572265625
Naturalnie występujących tokenu błędu takie jak mogę podanej na Moje inne stanowisko w badaniu Microsoft Azure:
Uruchamianie testu Central tłumaczeniu interfejsu API przez Azure
Tokenu pełnego:
{"błąd": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: brakuje wymaganego pola/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 15:33:26Z 2011-12-28"}
Ostatnio edytowane przez mario06; 28-12-11 W 16:33.
OK, pozwala przy użyciu tokenu błąd
Nie zawartości nadal jest jest tłumaczony!!
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mario06; 09-01-12 W 07:59.
Cześć
Obecnie, prawo, jak wiemy, że Twojej firmy microsoft przez azure nie działa becouse wersji php, spróbuj wyłączyć Microsoft przez Azure -po prostu pozostawić zarówno jego puste ustawienia.
Oto Dlaczego pojawia się pytanie to zrobić:
vBET próbowano użyć firmy Microsoft przez Azure ale natomiast nie działało, vBET nie potrafi Odbierz dane, więc nie można ustawić ją jako wyłączony automatycznie. Jeśli firmy microsoft przez azure nie jest ustawiona, jak wyłączyć vBET próbuje użyć go ponownie.
EDIT:
Należy brać spojrzenie na tym stanowisku:
click2
Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 10-01-12 W 21:56.
Firma Microsoft jest wyłączona, ale zawartość jest wciąż nie są tłumaczone tylko tytuł?!?
Masz dostęp do mojego ftp, można podczas proszę go wyewidencjonować?
Z poważaniem
Ostatnio edytowane przez mario06; 12-01-12 W 16:51.
Czy mogę będzie przeglądać go poprzez:
Ustawianie Central API(both of them-no just one by Azure) jako disableb nie będą wprowadzać anny diference.Firma Microsoft jest wyłączona
Teraz utworzyć pusty Interfejs API Microsoft Comercial tłumaczenie klucza przez Azure(BETA) i Interfejs API Microsoft Comercial tłumaczenie tajne przez Azure(BETA)
i wydaje się działać, sprawdź czy:
http://www.All-Unlock.com/showthread...99 & języka = ja
Również wszystkie poprawki są zaimplementowane w najnowszej wersji vBET, więc można po prostu zaktualizować vBET
Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 12-01-12 W 20:21.
Ja postarałem ponownie i zawartości nie jest tłumaczony, jest to, co mogę zrobić - > klikać na określonym wątku (showthread) i nacisnąć języka angielskiego wynik jest tytuł wątku na stanowiskach 1 pobiera przetłumaczone na język angielski, ale jego zawartość pozostaje w języku oryginalnym (nie obejmuje translacji), nawet jeśli naciśnij angielskim na stronie indeksowej następnie przejść do określonego wątku zawartości nie są tłumaczone, ale tylko tytuł.
PS. Jeśli aktualizować vbet nie będzie ponownie mam problem niewidoczne ikon w archiwum?
Dziękujemy!
Ostatnio edytowane przez mario06; 13-01-12 W 10:49.