yra ne išverstas kai esu viduje gija ir kalba spustelėkite mano pokalbio turinio, tačiau visa kita yra?
Problema išspręsta
yra ne išverstas kai esu viduje gija ir kalba spustelėkite mano pokalbio turinio, tačiau visa kita yra?
Problema išspręsta
Paskutinį kartą redagavo mario06; 27-12-11 prie 11:28.
Neišnyko, kartais ji paverčia gija turinį ir kartais tai tik verčia gija pavadinimas tik.
PS. kodėl tai užtruks taip ilgai paramos?
Kaip matyti iš atvaizdo viskas gauna išverstas išskyrus tekstas?!?
Paskutinį kartą redagavo mario06; 28-12-11 prie 05:15.
Labas
Pleae skaityti, tai siūlus, apie dalinį tranlation ir neišverstas tekstas:
http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10876 ir http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10970
Jis niekada išverstas nuo pradžios, manau, kad kitų problemų (mano kitos gijos) turėtų būti panaikinti pirmiausia prieš priimdama šį sprendimą.
Microsoft api bandymas:
Paleidimo bandymas vertimo Microsoft vertimų API
Bandymo rezultatas: "Sveiki atvykę į"
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 114.572265625
Žinoma aš gaunu simbolinis klaidos kaip aš pareiškė dėl kitų žinutes savo Microsoft Azuras bandymo:
Pradedant bandymą, Microsoft vertimo API Azuras
Visas atpažinimo ženklas:
{"klaida": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: trūksta lauko/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011 m.-12-28 15:33:26Z"}
Paskutinį kartą redagavo mario06; 28-12-11 prie 16:33.
Gerai leidžia pradėti su simboliniu klaida
Vis dar yra ne išverstas turinį!
Linkėjimai
Paskutinį kartą redagavo mario06; 09-01-12 prie 07:59.
Labas
Dabar, kaip mes žinome, kad jūsų microsoft Azuras veikia becouse savo php versiją, pabandykite išjungti Microsoft, Azuras -ką tik paliko tiek savo parametrus tuščia.
Štai kodėl aš paprašiau tai padaryti:
vBET bandė naudoti Microsoft Azuras, bet nors ji neveikia, vBET ne gauti gauti duomenis, todėl negalλjo nustatyti jα, kaip automatiškai išjungiami. Jei microsoft Azuras nėra nustatyta, kaip išjungti vBET bandys naudoti jį dar kartą.
EDIT:
Prašome taip pat pažvelgti į šį pranešimą:
click2
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 10-01-12 prie 21:56.
Microsoft yra uždraustas, tačiau turinys yra vis dar nėra išversti tiesiog pavadinimas?!?
Jūs turite naudotis mano ftp, galite jūs prašome check it out?
Nuoširdžiausi linkėjimai
Paskutinį kartą redagavo mario06; 12-01-12 prie 16:51.
Gerai bus peržiūrėti per:
Nustačius Microsoft API(both of them-no just one by Azure) kaip disableb nebus atlikti Anos diference.Microsoft yra išjungtas
Dabar daryti tuščias Microsoft Comercial vertimo API raktas, Azure(BETA) ir Microsoft Comercial vertimo API paslaptis, Azure(BETA)
ir atrodo, kad darbo, patikrinkite, ar jis:
http://www.All-Unlock.com/showthread...99 & language = ja
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 12-01-12 prie 20:21.
Aš bandė vėl ir yra ne išverstas turinį, tai ką daryti - > spustelėkite tam tikroje gijoje atsakoma (showthread) ir paspauskite rezultatas yra kad gija pavadinimas paštu 1 gauna išversti anglų kalba, bet jo turinys išlieka originalo kalba (neverčia), anglų kalba, net jei paspauskite rodyklės puslapyje anglų kalba tada eikite į bet kurios konkrečios gija, turinys bus, bet tik pavadinimas neverčiami.
PS. Jei atnaujinti vbet ne aš nematomas piktogramos problema vėl Archyvas?
Ačiū!
Paskutinį kartą redagavo mario06; 13-01-12 prie 10:49.