Kanë qenë në drejtimin e përkthyesin për disa kohë, unë vetëm kohët e fundit rinovuar lejen time. Running vb3.8.3.
Këtë pasdite, web faqen time filluan të vdesin çdo disa minuta. Çështja ishte proceset e mi php, php-FPM, u vdes dhe nuk vijnë. Pas kontrollimit skedarin php-FPM log kam gjetur se ajo ishte ndërprerjen çdo proces me një gabim. Unë me aftësi të kufizuara vBET dhe sistemi filloi drejtimin shumë mirë dhe mbeti në këtë mënyrë. Next Unë i realizuar artistikisht unë duhet të qartë të gjitha cache, që kam bërë, ri-enabled vBET dhe të njëjtin rezultat. Sistemi sapo ka filluar vdes. Në këtë pikë unë kam realizuar artistikisht mund të përmirësuar si edhe, kështu që unë shkarkuar versionin më të fundit sonte dhe kryhet upgrade.
I kontrolluar konfigurimit dhe kishte për të rechoose gjuhët Unë kam qenë përkthimin. Nga 6 gjuhë unë normalisht përkthejnë, vetëm një flamur u shfaq edhe pse të gjithë 6 janë përzgjedhur në config. Proceset php-FPM e mia gjithashtu filloi vdes përsëri.
Asgjë nuk ndryshoi në fund të shkaktojë tim kjo sot, ai thjesht vendosi të largohet nga puna.
Çdo mendime apo sugjerime? Siç është tani, unë nuk mund të mundësojë atë pa vrarë faqen time.