RSS përkthimi është i mbështetur. Ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar të nxjerrë në forumin tonë - ju lutem na jepni lidhje të RSS të cilat ju janë përshkruar.
Gjithashtu ju lutem shpjegoni se çfarë doni të thoni me "Stampa titullin" dhe "template trupit"? Çfarë lloji të RSS jeni përshkruar?
Unë jam duke folur për anën e majtë menu ne admincp: "RSS Feeds" -> "Add New Feed RSS", ku ju mund të importojë freeds nga burimet e jashtme dhe kanë ushqen postuar automatikisht si temat ne forum tuaj.
Provo dhe shtoni një ushqim nga çdo burim dhe ju do të shihni tags gjuhës janë të humbur në temat që rezulton (Le të thonë se ushqimit është në anglisht dhe forumi juaj është në poslish, atëherë pas duhet tags corrosponding për vendosjen e gjuhës së përdoruesit (anglisht) robot është duke përdorur për postimin feed).
Fundit edituar nga krisp; 20-12-09 në 18:48.
Pra, ju doni të përktheni ad hoc kanalit të jashtëm RSS?
Ju nuk mund të përdorni lang BBcodes në këtë mënyrë. Nuk është e mbështetur (të lëvizë këtë temë për të kërkesa për veti).
Nëse ju e importit ndonjë përmbajtje tjetër vetëm të importojë atë në gjuhën e njëjtë si forum tuaj. Pra thjesht kjo do të përkthehet me pjesën tjetër të faqes - kur dikush përkthejnë faqen tuaj ai do të përkthehet përmbajtjen e RSS kanali që ju të përfshira.
A është kjo çfarë ju thotë?
E pra problemi është se nëse RSS është në gjuhën angleze - do të tregojnë në anglisht në URLs burim. Por e saktë të saj do të jenë të përkthyera për URLs gjuhë tjetër.
Nuk e kuptojnë. Si ju mund të shihni se në faqet burim? Nëse faqe është në gjuhën angleze, atëherë ajo duhet të jetë në rregull për të parë atë në gjuhën angleze.
A mund të jepni shembull të asaj që do të thotë / të duhet / dua?
********************....
Fundit edituar nga krisp; 17-01-10 në 17:00.
Forum ime është danez.
Pra, kur postimet e bot rss se postimet si një përdorues me opsion të vendosur gjuhën daneze, por postimi = në anglisht.
Pra, çfarë ndodh?
E pra të gjitha gjuhët janë të përkthyera just fine .... përveç danish ... nuk ka përkthim danisht në të gjendet kudo ... ka anglisht ku nuk duhet të danez.
Zgjidhja: Në qoftë se vetëm bot rss postuar si një përdorues me opsion gjuhë të vendosur në anglisht, atëherë çdo gjë do të jetë mirë. Por rss-bot injoron vendosjen e gjuhës për rss-bot-user dhe vepron si vendosur saj në danisht gjithmonë.
Unë e kuptoj tani. Ndoshta në të ardhmen ne do të mbështesë gjithashtu përkthimin e përmbajtjes të jashtme. Në këtë moment zgjidhja për ju është për të përfshirë kanalet RSS në danisht. Unë e kuptoj se ajo mund të jetë e vështirë për të gjetur ata. Në këtë moment, ne kemi shumë plane me vB4.0 kështu që duhet të prisni.
Me prioritet të ulët, por pranuar
vB4.0 është prioritet i kursit. Megjithatë, si ju mbani një grup të votave, ju lutem konsideroni këtë votim një nga një përdorues tjetër duke thënë se mbështetja për përkthimin e përmbajtjes së jashtme do të jetë e dobishme.