I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: vbet + vbblog

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    1

Default vbet + vbblog

Përshëndetje,

Vetëm duan të thonë se kjo është një shtesë të mahnitshme dhe të shikojnë përpara për versionet përpara për vb4!

Çdo gjë shkon të përkryer, vetëm një çështje ... dhe një e çuditshme ..

Pra, çdo gjë në këtë shembull ndodh edhe pa klikuar mbi flamurin dhe unë nuk jam duke përdorur Muslimanët. Lloj lidhje është REQUEST_URI. Ndjekja url = nr.

sa herë që dikush krijon një blog post anë Blog VB .... mirë e saj, por në qoftë se unë ose përdoruesi fshin / fshin buta një shënim. Shkoj ridrejtuar në:? Domain.com / blog.php u = 2 & language = yi

Pra, çdo gjë përfundon atëherë në jidish ... Unë nuk jam i sigurt pse & language = yi po tacked në deri në fund si kjo ... nëse i çaktivizoni 'yi' vetëm ajo zgjedh një tjetër.

Ndonjë ndihmë do të jetë appreciated.

Cheers!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - Unë do të shkojë këtë mete raportet. Ju lutemi të dhënat PM mua me URL forum.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    80

Ky është problem i saktë blog moderator jonë kishte!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne nuk ishim në gjendje për të riprodhuar këtë çështje. Por ka pasur ndryshime në redirection në vBET 3.3.0 - e bën këtë çështje ende ekziston në 3.3.0?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Asnjë informacion rreth bug ekzistuese në versionin e ri. Supozohet se është zgjidhur. Ju lutemi vini re nëse jo - do të hapet çështja.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •