I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Ndryshimi i kodit gjuhësor në një çështje pas.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Ndryshimi i kodit gjuhësor në një çështje pas.

Kjo çështje ka qenë më bezdis për një kohë të gjatë. Pse, kur, le të themi një anëtar i zgjedhur gjuhën e gabuar, dhe shtypen diçka, dhe postuar atë, unë nuk mund të modifikoni kodin gjuhën me dorë në një postim? Kur ta redaktoj atë nga le te themi 'bg' to 'th' ajo nuk bën dallim. Gjuha e vetëm të mbetet i njëjtë në këtë post.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Demi, sa kuptoj unë - ky post nuk është përkthyer. Sigurisht ju mund të redaktoni një post dhe të vënë një gjuhë kodi brenda?
    Mos harroni se në qoftë se ju ende përpiqet për të vënë lang code gabuar - nuk e përkthyer ende.
    Ju mund ta provoni duke përdorur gjuhën google pas - të përdorni vetëm translator nga Google dhe për të marrë "gjejnë gjuhën e" option. Pas kësaj - të vënë kodin e mirë gjuhën brenda post.

Nëse ende nuk është e mirë - ju lutem paste këtu një sugjerim me këtë post.

Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë nuk mund të ndryshoni kodin gjuhës. Unë bëra shumë i sigurt se ajo është kodin e saktë gjuhën shumë. Por çdo post që ishte i pari e gabuar, dhe pastaj të redaktuar për të futur kodin e saktë të gjuhës, nuk do të përkthehet.

Këtu është pas:

Windows 7 Temat: World of Warcraft nga TheBull - Page 8

Ajo është në gjuhën Thai, dhe madje edhe redaktimi atë Thai bën asnjë ndryshim. Ajo vetëm mbetet e papërkthyer.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

drejtë - ky është tajlandeze.
    Demi ju lutem të bëjë për mua një llogari me qasje tek postimi i Edicioni - Unë do të kontrollojë atë vetë.
    Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Text automatically translated from: Malay to: Albanian
    Translated text
    Identifikohu detaje PM'd. Thanks Kamil.
    Original text

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok, faleminderit - Unë do të kontrollojë atë për ju dhe për të zgjidhur

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Thanks Kamil. Tani pse është postimi im lart mori disa flamuj dhe çfarë jo. 'Malajzia'?

Gjuha ime default është vendosur në anglisht. Pse është postimi im lart duke treguar ndryshe?

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Unë kam qenë në faqen tuaj - Kjo duken si çështje me cache bazës së të dhënave. NDRYSHO GJUHËN nuk shkaktojnë ndryshime në cache të dhënave.
    Ndoshta ajo ishte një gabim i vetëm, sepse unë bëra një mesazh test në forum dhe everythings vepra të mira (pas etj edit). - Nuk e këtij mesazhi fshihet natyrisht.

Për këtë post vetëm kur secili edicionin e këtë post, cache në bazën e të dhënave nuk është overwritten
    Tani - kjo duket zgjidhet si - shtimin e një vule të vetme (si hapësirë) i ka detyruar e rihyrjes në cache të dhënave (sigurisht mesazhi është ende në formën origjinale - ju mund të kontrolloni - vetëm redaktoni një post). Dhe pas kësaj ri-hyrjes postimi juaj është përkthyer mirë.

Në këtë moment unë nuk mund ta shpjegoj se çfarë ishte e gabuar me këtë bug të vetëm - ndoshta mungesa e përkohshme e lidhjes në google.
    Nëse kjo ndodh përsëri dhe Nëse ju mund të riprodhoni këtë bug sërish - vetëm përshkruajnë atë hap pas hapi dhe unë do të përpiqem për të riprodhuar atë në forum time provë dhe për të zgjidhur.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •