I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Bugs Në Cache Cleaner (Rruga File / e paligjshme ofset)

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Default Bugs Në Cache Cleaner (Rruga File / e paligjshme ofset)

OK, unë kam dosjen time admincp riemërua në: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Konfiguruar Gjithashtu brenda config.php)

Kur unë goto: Tools vBet, Cleaner Cache
    Marr Error mëposhtme:

Warning: require_once ([rrugën] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-herë]: dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla apo directory në [rrugën] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' d code on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme 'shtëpi / / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9

Duke parë në gabim, kjo është për shkak të një hard koduar PATH / admincp /

Nëse unë riemërtoj admincp mia në "admincp" (si dhe kthehet në config.php) dhe të kthehemi në Tools vBet, Cleaner Cache
    Cache Cleaner tani tregojnë saktë.

Megjithatë, kur pastrimin cache bazës së të dhënave (nuk e kam testuar fotografi mysafir).
    Edhe pse detyra duket për të përfunduar si duhet dhe nuk vërtetë të qartë cache si kam kontrolluar bazën e të dhënave duke përdorur phpMyAdmin.

I merrni gabim në vijim:

Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në isset ose bosh në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
    Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
    Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113

Ndonjë ndihmë zgjidhjen e këtyre çështjeve do të jetë much appreciated.

-

UPDATE:
    Unë gjithashtu merrni gabim paligjshme ofset në të gjitha e tjera të mia vBet Instaloje, kështu që kjo duhet të jetë një Bug.

Plus marr edhe gabim e parë në qoftë se unë të riemërtoni admincp për tim Install tjera vBet kështu që kjo duhet të jetë gjithashtu një Bug.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Update:

Unë kam gjetur se si për të rregulluar rrugën e vështirë koduar / /
    Gjithashtu, ndërsa bërë këtë kam vënë re se fjalët injoruar / path / ishte edhe kodifikua e vështirë, kështu që këtu është se si për të rregulluar këtë bug:

AdminCP> Menaxher Plugin> fjalë të Opaque injoruar në mesazhet ekzistuese (admin_maintenance)

Replace: require_once (DIR. '/ admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');
    Me: require_once (DIR.'/'.$ vBulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

Replace: require_once ('admincp / / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' DIR.);
    require_once (DIR.'/'.$ vBulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

Ende në kërkim në bug dytë e përmendur.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja